Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ömmm, titeket az zavarna ha a barátnőtök olyan képeket csinált egy srác haverjával amin hátulról átkarolja és a fejük összeér, meg olyanokat amin ahogy ülnek, fogja a lábát?
Neked is köszönöm :)
Igen szerintem is az, csak nem akartam neki úgy felhozni még..
Más véleménye is érdekelt
Szia!
Nekem van egy nagyon jó barátom, talán mondhatom azt, hogy a legjobb barátom, bár az talán túlzás, és ő fiú. Ő, én, meg egy 3. lány szoktunk mindig együtt lógni. Osztálytársak voltunk, és mindig a mi kis triónk vonult együtt, találkozgattunk. A barátom (mármint a pasim) ismeri a srácot. Nekünk vannak olyan fotóink, hogy ő ül középen, és engem meg a barátnőmet hátulról átölel. Nekem nem jelent semmit, ezt mind a srác, mind a barátom tudja. Nem érzem úgy, hogy sok lenne, ez a srác, olyan, mint a testvérem. A barátom sem szólt soha emiatt.
Köszönöm válaszod :)
Én nem ismerem a srácot, talán ez is rátesz az érzésemre :)
Megfogta a csaj mellét, a seggét? Puszilgatta a képen a nyakát a pasi? A lány az ölébe ült? Mert ha a válasz mindegyikre nem, akkor abszolút nem sok. Mindössze egy barátságról van szó.
Egy fényképhez nem lehet pózolni? Nem lehet megölelni a csajodat mert rögtön féltékeny leszel? Ez elég szánalmas...
Ha nem bízol benne, minek vagy vele együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!