Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Kérlek írjátok le nekem, miért baj ha őszintén szeretnek titeket? .
Miért baj, ha valaki gyereklelkű és nem olyan mint manapság a menő lányok, hogy csak megjátszák magukat és nem adnak nektek semmit csak talán a testüket. Miért baj, ha a szívemre hallgatok..
Ne írjatok nekem privátot, csak valaki magyarázza el miért ilyen ez az egész "komoly" kapcsolat mindenhol..
Egy csalódás a világ.
Kedves 7-es!
Nem kedvelem az ilyen embereket,mint te! Azt hiszem,hogy ezzel a megnyílvánulásoddal megmutattad,hogy mennyire (nem) vagy inteligens! Szerintem ez az oldal nem arra a célra készült,hogy egymást szidják az emberek! Én kizárólag segítő szándékkal írtam egy választ ehhez a kérdéshez!
16/F Szeretet és Béke!
Szerintem a szélsőségekkel van probléma.
Nem mindegy pl hogy megfojtod a szereteteddel, mindig rajta csüngsz, vagy hagysz neki levegőt, és úgy szereted...
Ahogy azt sem szeretik aki teljesen hideg, és semmilyen érzelmet nem képes kimutatni. Legalábbis szerintem azok a férfiak akik komolyabb kapcsolatot szeretnének, ezt nem viselik el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!