Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Kérlek írjátok le nekem, miért baj ha őszintén szeretnek titeket? .
Miért baj, ha valaki gyereklelkű és nem olyan mint manapság a menő lányok, hogy csak megjátszák magukat és nem adnak nektek semmit csak talán a testüket. Miért baj, ha a szívemre hallgatok..
Ne írjatok nekem privátot, csak valaki magyarázza el miért ilyen ez az egész "komoly" kapcsolat mindenhol..
Egy csalódás a világ.
Egy cipőben járunk,csak annyi különbséggel hogy én férfi/fiú vagyok. Manapság szerintem (és ezt látom,tapasztalom) amolyan "milyenmenővagyokvancsajom/pasim" szempontból keresnek sokan párt... Mint egy tárgyat kezelik a másik félt. DE EZ CSAK ÁLTALÁNOSSÁGBAN MONDOM! TERMÉSZETESEN BIZTOS VANNAK KIVÉTELEK IS!
16/F
Természetesen nem baj ha szeretik az embert de ez se olyan
egyszerü mert lehet ugy is szeretni valakit hogy folyton rajta
kapaszkodsz nem adsz neki semmi idöt hogy kikapcsolodkon
hanem kinyirod a "szereteteddel"
Diohéjban ennyi.
22F csak azért irom ezt mert van ebbe tapasztalatom.
Fú, 3-as, biztos rengeteg tapasztalatod van xDDDDD
Kérdező, keresgélj intelligens emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!