Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le? Már mindent bevetettem, de szinte semmi! Nagyon rossz!
18 éves vagyok, 2 éve vagyok a barátommal ő is 18 éves.És tulajdonképpen semmi baj nincs vele, csak olyan bő egy éve egy rosszabb társaságba került, és elkezdett drogozni!:(
Már mindent megtettem hogy szokjon le, ha nem vagyok vele akkor is legalább egy nap 4 szer felhívom, már a hangján hallom, ha van valami baj van. Mondta nekem hogy le akar szokni, de amíg nem lép ki abból a társaságból erre semmi esély. Nem is olyan régen kórházba került, kilépett a bandából, egy ideig nem csinálta, és most megint, de magától!! Nem akarom elhagyni, mert szeretem, de most épp ott vagyok, hogy vagy a drog vagy én, ha szeret akkor remélem abbahagyja, tudom, hogy a "fenyegetés" nem szép dolog, de nekem nagyon elegem van.Most mit tegyek?:(
Ebben igazad van, írtam is, hogy ha ennyire súlyos a dolog akkor már komoly beszélgetésnek ideje van, vagy akár orvosi segítségnek.
Azért érdekelne, hogy milyen drogot használ és milyen időközönként, hogy tudjam mennyire függő. Ha heroint használ, na akkor például nagy gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!