Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le? Már mindent bevetettem, de szinte semmi! Nagyon rossz!
18 éves vagyok, 2 éve vagyok a barátommal ő is 18 éves.És tulajdonképpen semmi baj nincs vele, csak olyan bő egy éve egy rosszabb társaságba került, és elkezdett drogozni!:(
Már mindent megtettem hogy szokjon le, ha nem vagyok vele akkor is legalább egy nap 4 szer felhívom, már a hangján hallom, ha van valami baj van. Mondta nekem hogy le akar szokni, de amíg nem lép ki abból a társaságból erre semmi esély. Nem is olyan régen kórházba került, kilépett a bandából, egy ideig nem csinálta, és most megint, de magától!! Nem akarom elhagyni, mert szeretem, de most épp ott vagyok, hogy vagy a drog vagy én, ha szeret akkor remélem abbahagyja, tudom, hogy a "fenyegetés" nem szép dolog, de nekem nagyon elegem van.Most mit tegyek?:(
LSD-vel mi a baj?
Egyébként én is KEM megyében élek, ha már ilyen komoly a helyzet, ajánlom, hogy beszélgess el vele, orvosi segítség sem árt.
Kedves utolsó hozzászóló,hogy érted,hogy az LSDvel mi a baj?! Talán drog,talán függőséget okoz és talán tönkretesz...
A kérdezőnek: ülj le vele komolyan beszélgetni,nyugodtan,hogy szereted és aggódsz érte és segítenél neki leszokni,ha hagyja. Ha nem hagyja akkor sajnos nincs mit tenni.Ha komoly a dolog nem ártana szólni az anyukájának,de csak ha jó viszonyban vannak.
Elvonóra (bentlakásosra) nem küldenek rögtön senkit,terápiára fogják küldeni ahol segítenek neki leszokni. (tudom,ez lesz a munkám..) Próbáld meg vele megértetni,hogy tönkreteszi az életét meg a tiédet is.
Ki mondta, hogy nem drog? És az anatómiának mi köze ehhez? Az LSD az a farmakológia hatásköre, és igen, tanultam, és bevallom, már használtam is, de gondolom te sokkal többet tudsz a drogokról két könyv után.
9 éves gyerek simán lehet az elvonón, de 100%, hogy nem LSD elvonón, ilyen ugyanis nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!