Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szoktassam le? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le? Már mindent bevetettem, de szinte semmi! Nagyon rossz!

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 2 éve vagyok a barátommal ő is 18 éves.És tulajdonképpen semmi baj nincs vele, csak olyan bő egy éve egy rosszabb társaságba került, és elkezdett drogozni!:(

Már mindent megtettem hogy szokjon le, ha nem vagyok vele akkor is legalább egy nap 4 szer felhívom, már a hangján hallom, ha van valami baj van. Mondta nekem hogy le akar szokni, de amíg nem lép ki abból a társaságból erre semmi esély. Nem is olyan régen kórházba került, kilépett a bandából, egy ideig nem csinálta, és most megint, de magától!! Nem akarom elhagyni, mert szeretem, de most épp ott vagyok, hogy vagy a drog vagy én, ha szeret akkor remélem abbahagyja, tudom, hogy a "fenyegetés" nem szép dolog, de nekem nagyon elegem van.Most mit tegyek?:(

2010. jan. 16. 21:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak az anyjával él, nemsokat találkoznak, ezért még sejteni se sejti.
2010. jan. 16. 21:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Hát tedd választás elé. Vagy megy elvonóra, vagy elhagyod. Csak az elvonót választja :)
2010. jan. 16. 21:43
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

LSD-vel mi a baj?

Egyébként én is KEM megyében élek, ha már ilyen komoly a helyzet, ajánlom, hogy beszélgess el vele, orvosi segítség sem árt.

2010. jan. 16. 21:59
 14/23 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mi a baj?
2010. jan. 16. 22:02
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló,hogy érted,hogy az LSDvel mi a baj?! Talán drog,talán függőséget okoz és talán tönkretesz...

A kérdezőnek: ülj le vele komolyan beszélgetni,nyugodtan,hogy szereted és aggódsz érte és segítenél neki leszokni,ha hagyja. Ha nem hagyja akkor sajnos nincs mit tenni.Ha komoly a dolog nem ártana szólni az anyukájának,de csak ha jó viszonyban vannak.

Elvonóra (bentlakásosra) nem küldenek rögtön senkit,terápiára fogják küldeni ahol segítenek neki leszokni. (tudom,ez lesz a munkám..) Próbáld meg vele megértetni,hogy tönkreteszi az életét meg a tiédet is.

2010. jan. 16. 22:02
 16/23 anonim ***** válasza:
48%
Látom jó sokat tudtok az LSD-ről. Nem okoz fizikai függőséget, és pszichikait sem szokott, mellesleg hivatalosan egy haláleset van regisztrálva LSD miatt.
2010. jan. 16. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
Na ettől féltem. Tanultál anatómiát? Mert én igen...és a drogokról is tanultam. Az LSD ugyanúgy drog, mint a többi. Az ilyen hozzáállások miatt van az, hogy már 9 éves gyerek is volt elvonón :(
2010. jan. 16. 22:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nem drog? És az anatómiának mi köze ehhez? Az LSD az a farmakológia hatásköre, és igen, tanultam, és bevallom, már használtam is, de gondolom te sokkal többet tudsz a drogokról két könyv után.

9 éves gyerek simán lehet az elvonón, de 100%, hogy nem LSD elvonón, ilyen ugyanis nem létezik.

2010. jan. 16. 22:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Jó akkor sétálj be a rehabra nézd meg miért kerülnek oda az emberek...szerintem nem két könyvből tanultam és szerintem a drogok igenis az egészségügyhöz tartoznak. Az LSD használata ugyanúgy tiltott, mint a többi drog használata, nyilván nem véletlen.
2010. jan. 16. 22:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem a te szaktudásodat akarom firtatni, de nehogy azt mondd már egy kétségbeesett lánynak, akinek drogozik a barátja, hogy ezzel semmi baj...ez azért kicsit sem így működik.
2010. jan. 16. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!