Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtatok a mai nap folyamán valaki után, hiányzik most valaki nektek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 12:26
12/16 anonim válasza:
Pont néhány perce sikerült pár könnyet ejtenem egy fiú miatt.. már megint :( és már nagyon elegem van, de nem tudom őt elfelejteni. Még január környékén jöttünk össze, évfolyamtársam az egyetemen, nem volt hosszú kapcsolat, mert kb 2-3 hónap után rájött, hogy még mindig az exe kell neki és úgy döntött, hogy visszamegy hozzá. Persze ezt nekem így nyíltan gyáva volt bevallani, nem is értettem, hogy miért akarja velem megszakítani a kapcsolatot, de idővel természetesen rájöttem. Én hülye viszont beleszerettem, eddig még senkivel nem voltam így, ezért is ilyen fájó ez nekem. Utána amikor összefutottunk a suliban, volt, hogy én köszönni sem tudtam neki, akkora haragot és csalódottságot éreztem, persze közben meg majd kiugrott a szívem a helyéről és legszívesebben elsírtam volna magam. Tanév végére már azért kipréseltem magamból egy sziát és próbáltam közömbösnek mutatkozni. Reméltem, hogy a nyár majd elfeledteti velem, kevesebbet is gondoltam rá mostanában tényleg. De most, hogy hamarosan megint kezdődik a suli és sajnos elkerülhetetlen, hogy ne lássam őt párszor, megint kezdek nagyon elgyengülni. :(
13/16 anonim válasza:
Sajnos...Nagyon szeretném, hogy itt legyen de nem lehet...:'(((
14/16 anonim válasza:
nem sírtam.. már rég nemtudok
de hiányzik.. túlságosan is, bár ő már boldog az új sráccal
19/F
15/16 anonim válasza:
Sírni nem sírtam.
Nem egy konkrét személy hiányzik,hanem valaki akit szerethetek,akire felnézhetek,aki mellettem áll. Csak nagyon nehéz ilyet találni,főleg a korosztályomban.
Az igazat megvallva konkrét személyt is említhetnék, de sajnos az illető már foglalt....hülyeség is emésztenem magam miatta, de valahogy nem tudok másra gondolni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!