Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmre rá vannak indulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmre rá vannak indulva, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mi 8 hónapja vagyunk együtt és igazából csak egy gyerek az akire féltékeny vagyok,a legrosszabb az hogy a legjobb barátnőjének egy ismerőse.nem rég ismerte meg,nekem nem beszélt róla sokat csak annyit mondott hogy jó fej a gyerek.

én nem ismerem de megnéztem egy beszélgetésüket és láttam hogy mind ketten írták a végén egymásnak hogy : puszi ami zavar eléggé.bár a beszélgetésből semmit nem tudtam levonni hogy lenne valami.így azért elgondolkodok hogy mi lehet amikor 3an vannak,mert néha van ilyen is.Szerintetek mit kéne tegyek?

2014. aug. 29. 09:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Volt már ilyenre példa,de ha nekem írták akkor még én éreztem magam hülyén hogy most erre mit írjak,meg minek ír ilyet ha van csajom
2014. aug. 29. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, áruld már el, mi olyan megbotránkoztató azon, hogy "puszi"? Ez nem egy "csók" elköszönés, nem is felhívás keringőre, csak egy egyszerű elköszönés, baráti felhanggal...
2014. aug. 29. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Bakker miért írja ha van csajod? Szerinted miért, mit nem lehet ezen felfogni? Nem azt írta, hogy szopás. Mert puszit adni a másiknak töktermészetes dolog, főleg köszönésnél. Egy kedves gesztus. A családtagjaiddal is adtok egymásnak. Elbúcsúzáskor azért szokták írni, mert élőben is adna az ember. És ne kezdj bele, hogy élőben miért. Tök mindegy, hogy ki van kapcsolatban, ez baráti üdvözlés.
2014. aug. 29. 12:53
 14/14 anonim ***** válasza:
ja és a puszira a válasz, a puszi
2014. aug. 29. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!