Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmre nyomul egy pasi, mit tegyek a féltékenységemmel?

Hát abból lehet, hogy balhé lenne ha megkeresném a faszit.. sajnos köztem és a barátnőm közt. Mert ugye megfojtom ezzel... Sajnos nagyon ritkán lehet normálisan beszélni a barátnőmnek erről mert sokszor fáradt és ingerlékeny, és kicsit sokszor felhoztam a témát és elege van belőle...
A faszi viszont nagyon idegesit. Ha normális dolgokat irna nem lenne bajom ezzel. De folyamatosan megy ez a puhatolódzás. "rég nem keltette fel egy lány sem ennyire az érdeklődésemet...". Azt sem akarom, hogy a féltékenységem ölje meg a kapcsolatom :S

3as, ez nem vezet semmi jóra, csak a bíróságra.
Amúgy meg, ha a barátnőd nem akar tőle semmit, akkor a pasi ha megszakad se fog tudni tőle semmit kapni. Ha a csajod akarja, te nem tudod meggátolni benne.
Így csak várd ki a végét és legyél türelmes.
Ha bízol a barátnődben, akkor ez nem lesz nehéz.

Szerintem jogosan vagy féltékeny. Mert az egy dolog,hogy szeretne új ismeretségeket kötni a barátnőd,de azt neki is érzékelnie kellene,hogy ez sok. Neki kéne lepattintania a pasit. Azt is elhiszem,hogy tetszik neki,hogy egy másik faszi is csapja neki a szelet,de nehogymár te legyél a bunkó,mert neked ez túlzás.
Nekem is volt ilyennel problémám egy korábbi kapcsolatomban,csak ott meg a pasim volt az,aki körülvette magát ilyen udvari bolondokkal,akik dicsérgették össze-vissza,meg kikezdtek vele. Sokadik elbeszélgetés,kérés,hiszti után gondoltam egyet,mondom no problemo szívem,meglátjuk,ellenkező esetben te mit szólsz. Mert nekem is próbálták csapni a szelet,csak én rövid úton közöltem velük,hogy nekem párkapcsolatom van,ezt ne csinálják. Aki ezt nem értette meg,lepattintottam. Na de miután partner voltam az ilyen flörtökben,azaz nem utasítottam el mereven az ilyen beszélgetéseket,volt ám hiszti,balhé,amit csak akartok! De aztán rámutattam,hogy naugye,hogy sz.r érzés,rögtön leépítette őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!