Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találok majd rendes pasit, aki szeretni fog engem, a gyerekemet, és soha nem csal meg?
Figyelt kérdés
Utálom a pasikat, mert nem tisztelik a házasság intézményét, a gyerekeket, és ha netán a korral meghizunk egy kicsit, akkor már ott akarnak hagyni, foggal - körömmel hadakoznak a k.rvak ellen, aztan meg utánuk csorgatják a nyálukat. a házasságot börtönnek hiszik, a gyerek meg idegesiti őket. ráadásul, egy idő után fiatalabbra váltanak. nem éretm.. totál el vok keseredve :S 19, l2010. jan. 16. 20:25
11/16 anonim válasza:
Jajj istenem. Nőként mondom, hogy ez a viselkedés kibírhatatlan. Nem tilthatod el a másik nemtől. Engem abszolút nem érdekel kivel beszélget a párom. Szegény semmit sem követett el. Hidd el, ő fog szakítani veled. Senki sem bírja idegekkel ha birtokolják és te azt teszed vele. Ezt nem rosszindulatból mondom, de kiállhatatlan viselkedés. Attól, hogy valakivel beszél, nem bűnös, szegény semmit sem tett. Próbálj megbékélni, nyilván azért van veled, mert szeret :) Szóval nyugi :)
12/16 A kérdező kommentje:
igen, csak én nem vok csontsovany, és barna bőrű. :S ma meg ez a divat :S sokszor vok rosszul is, mert nem akarok hizni :S a szuleim is aggodnak értem. basszus, tinikoromban nem voltam ilyen :S amugy nem zavar, h beszélget.. csak akkor már mindjart elborul az agyam, h jajj, biztos az kell neki?? :S
2010. jan. 16. 20:49
13/16 anonim válasza:
Megsúgom: A csontsovány nem divat :) Már régen nem :) A bőrszín pedig abszolút nem számít. Kivéve persze ha etnikumhoz kötődik és ez valakinek gondot okoz, de hogy a te bőröd világosabb nem pedig szolibarna, az a kutyát sem érdekli. A teltebb lányok sokkal inkább keresettek :) Próbáld visszarántani az agyad a valóságba, mert eltaszítod magadtól a párod. Olyat sosem fogsz találni, aki ilyen elvárásoknak megfelel :)
14/16 anonim válasza:
Sokan örülnének,hogy ilyen párjuk van,és nem riasztanák el ennyi hülyeséggel.
15/16 A kérdező kommentje:
nem tartom magam teltnek. csak nem vok csontsovany. hanem az az " épp annyi, amennyi kell " fajta. ha jobban kihuzom magam, latom a bordaimat. szal, nem vok kövér, csak a lanyok sose elégedettek az alakjukkal. köszi a válaszokat :))
2010. jan. 16. 21:41
16/16 anonim válasza:
Te keményen gyúrsz arra, hogy elmarj minden férfit magad mellől és őket kiáltsd ki bűnbaknak. Ha nincs probléma akkor kreálsz egyet ? Minden napra van bejegyzésed a "Ma miért sajnáljam magam és ki a felelős érte" naptáradban ?
Békülj ki magaddal ! Békülj ki a világgal ! Vedd észre a napsütést és a virágokat. Vedd észre az élet apró örömeit. Olvass egy kis távol-keleti filozófiát, ismerkedj meg az életszemléletükkel. Keresd harmóniát.
Ja és dobd el az a hülye mérleget ! Amikor felkelsz gondolj arra : Szép vagyok, nőies vagyok, jól érzem magam a bőrömben !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!