Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találok majd rendes pasit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találok majd rendes pasit, aki szeretni fog engem, a gyerekemet, és soha nem csal meg?

Figyelt kérdés
Utálom a pasikat, mert nem tisztelik a házasság intézményét, a gyerekeket, és ha netán a korral meghizunk egy kicsit, akkor már ott akarnak hagyni, foggal - körömmel hadakoznak a k.rvak ellen, aztan meg utánuk csorgatják a nyálukat. a házasságot börtönnek hiszik, a gyerek meg idegesiti őket. ráadásul, egy idő után fiatalabbra váltanak. nem éretm.. totál el vok keseredve :S 19, l
2010. jan. 16. 20:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Naaa miért gondolkozol ilyesmin? Fiatal vagy még. Eszedbe se jusson ilyen. Nézd meg a nagyszülőket stb. Hány éve házasok? Na ugye... Nem mindenki ilyen. A megcsalásnak mindig van oka, nem csak az a hibás benne, aki megcsalja a másikat, hanem az is, akit megcsalnak. Ne félj, azért mert máshol megtörténik, nem feltétlen történik meg veled is.
2010. jan. 16. 20:28
 2/16 A kérdező kommentje:
remélem.. amugy te pasi vagy? :))
2010. jan. 16. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is beleteszel mindent a kapcsolatba,nem csak elvársz,akkor tuti.És ne felejtsd el az érzelmekről való beszélgetést,felvállalását az érzéseidnek.Ne tűrj,hanem szólj,ha valamit másképp szeretnél.
2010. jan. 16. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
54%
Szar dolog a házasság, de tényleg. Engem a legjobban az zavar, hogy együtt kell élni valakivel.
2010. jan. 16. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Első vagyok :) Nem, én nő vagyok :) Bár megvallom nem vagyok házasság és együttélés párti. Ez nem azt jelenti, hogy neked nem jön össze, össze fog ez jönni, mindent bele :)
2010. jan. 16. 20:34
 6/16 A kérdező kommentje:
2 éve van fium, de ugy érzem, h nem ő az igazi. nem várok sokat, csak h csak én legyek neki, vagy ha más kell, akkor szoljon. probalok mindent megadni, de mostanaban ugy ramjott a pasiundor, h a szextől is undorodok :S
2010. jan. 16. 20:34
 7/16 A kérdező kommentje:
hat, ez az, h olyan sok embernek nem jon ossze :S
2010. jan. 16. 20:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehát mit tett veled, amiért rád jött a pasi undor? Nem mondtad, hogy bármit is elkövetett volna ellened. Ha nem szereted inkább szakíts vele és keress mást. Aztán ha úgy alakul az lesz az igazi, ha nem akkor is nyertél egy kis tapasztalatot. Nem kell ilyen szigorúan venni az életet.
2010. jan. 16. 20:38
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hm ... egy lány épp tegnap nevetett ki, mert számomra elfogadhatatlan a megcsalás. Soha nem tennék ilyet a párommal, még akkor sem, ha nem tökéletes a kapcsolatunk, vagy ha nem vállal be 1-2 dolgot a szexben. Sajnos sokaknak természetes, hogyha a párjuk nem elégíti ki minden igényüket, akkor félrelépnek ...
2010. jan. 16. 20:39
 10/16 A kérdező kommentje:
vegulis, önbizalomhianyom van. probalok mindig apolt, csinos lenni. rendszeresen járok fodrászhoz, sosincs lenőtt hajam, szépek a ruháim, nem eszek sokat, h ne hizzak, 173 cm, 61 kg. de pl. mar azon is ki tudok akadni, ha beszélget egy másik lánnyal, vagy ha hulyeskedik vkivel. azt mar mindjart flörtnek veszem. pl. egyszer irtak a haverjaval poenbol 1 csajnak egy közösségi oldalon, h milyen aranyos ( de csupan gunybol, mert bekepzelt volt a csaj ), és én meg megtudtam. ez még tavaly volt. majdnem szakitottunk. nekem nagyon fajt. neki adtam a szüzességemet, mindent megtettem volna érte, szóval az az igazi szerelmes lany voltam ( igy utolag tokre hulye ), ő meg ezt tette. aztan mondta, h megbanta, és csak poén volt. meg egyszer strandon voltak az anyukajaval, és megkértek vkiket, h vigyázzanak a cuccaikra, és ott volt egy csaj az apjaval, ők vigyaztak rajuk, és ők ketten beszélgettek. habár rolam is mesélt, meg minden, aztan engem is bemutatott nekik, csak hat, én meg tulreagaltam. lehet, h ezek nem is akkora bűnök, mert amugy meg mindent megtenne értem, érzem, h szeret, és h törődik velem, de pl. ezek nálam kizáró okok pl. egy házasságra, és ugy érzem, mintha nem haladnánk sehova :S az a gond, h szakitani meg nem tok. :S
2010. jan. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!