Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor láttam olyan párokat hogy cigány srác és magyar lány. De alig láttam fordítva, miért?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 13:49
11/15 anonim válasza:
Mert a magyar lányoknak nagyobb az elhelyezkedés esélye mint egy cigány lánynak.Azért választanak magyar lányt, mert a cigánylány nem akar dolgozni.Mindent csinál, de nem dolgozik.Szerelmi rontások is léteznek a cigányoknál.Akit megfognak, nem képes kiszabadulni tőlük, csak ha oldást kér hozzáértőtől.A cigányoknál a nő a családfenntartó.
13/15 anonim válasza:
Az elözőhöz, csak annyit szólnék, hogy megnéztem őket és nagyon sajnálom a lányt mert nem szép, hanem csodálatosan gyönyörű.Gondolom a szülei sem ilyen jövőt képzeltek a lányuknak.Együttérzek és drukkolok, hogy kikerüljön a cigányok közül, probléma mentesen.De szerintem kéne rá kérni szerelmi oldást.
14/15 anonim válasza:
mert a Magyar fiúknak van identitás tudatuk.És nem tudnak/tudunk úgy vakarálni mint a cigány csávók.
15/15 anonim válasza:
a cigányoknál erősebb a családi kontroll, ami a magyaroknál párkapcsolat - tehát két ember ügye- az náluk a család, vagy törzs kibővítése, és az egy más-félével macerásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!