Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi hiányzik a mai fiatal férfiakból?
Gondolok én itt a 16-20 éves korosztályra.
A kérdés szerint pedig ilyen, számotokra előnyös tulajdonságok, mint a figyelmesség és társai. Kérlek, írjátok le azokat, ami nektek leginkább hiányzik.
Nos...érdekes kérdés, néhol még érdekesebb válaszokkal. Én srác vagyok, talán már férfi, így mint kritizált szólnék hozzá a kérdéshez.
Sokan írtátok a hűséget mint hiányosság. Szomorú tapasztalatom, h ez nem csak nálunk hiányozhat. Én részemről (amire emlékszem) még részegen sem csaltam meg a bnőmet mikor volt. Sőt, általában olyankor mutatom ki leginkább az érzelmeim mikor ittas vagyok. Ennek tudható be az, hogy volt olyan bulim mikor rám mászott 1 csaj (elég komolyan tapizott már mikor kezdett tisztulni a fejem), és mikor meg akart csókolni én véletlenül ellöktem. Szó szerint. Igazából csak félre akartam nyomni h ne tegye, de nem voltam teljesen magamnál, így fellöktem. Szó se róla. kidobtak a helyről ahol voltam. Utána kinn első dolgom volt felhívni bnőmet így egyre tisztább fejjel, és majdnem elsírtam magam a telefonba mikor beszámoltam róla. Szarul éreztem magam h mással táncolgattam miközben ő máshol "vár rám". Tény h messze volt tőlem, de nem tudtam volna megcsalni még így sem h eléggé sokat ittam. Ellenben a csajok esetében nem 1x éltem már vissza azzal mikor megtetszettem vkinek. Nem 1 srác akart már megverni azért amiért a bnője velem kavart, vagy épp velem csalta meg őt. Ilyenkor úgy gondolom nem nekem kell nagylelkűnek lennem és figyelmeztetnem lányt arra van vkije. Ha nem velem, majd mással csalja meg, efelől nincs kétségem. És tapasztalataim szerint rengeteg ilyen csaj van. A többségével megismerkedés estéjén ágyba kerültem, és nem 1 beszámolt arról is h van pasija, csak ez vagy az van most... Gondolom magukat akarták nyugtatni a meséikkel miért nem megcsalás amit tesznek.
Udvariasság: Bárhogy is nézem, nem csak h ne divatos udvariasnak lenni, de sok csaj szemében szinte elítélendő. Nem 1x halottam már h ő igenis képes kinyitni az ajtót magának, kihúzni a székét, vagy és nem kell előre engedni sem. Nem érzi úgyh ki kell szolgálni, elég önálló ő maga. És egyébként is, olyan érzés mintha nem lenne képes semmire és lekicsinylőnek érzi az ilyesmiket. Szal ha sok esetben a csajok maguk nézik le az ilyen tetteket, nem kéne várni h vki ilyen dolgokkal égesse magát. Engem sem vett észre 1 csaj sem amíg próbáltam jól nevelt és udvarias lenni. Bezzeg mikor semmibe vettem őket, onnantól rögtön volt érdeklődés is. A csajok többsége ezt szereti. A szőke hercegről álmodnak csak, de mindig a szemét de menő srác lesz a nyerő a többségnél, mert a szőke herceg unalmas.
Tisztelet: Tiszteljétek magatokat, legyetek képesek elfogadni azt akik és amilyenek vagytok, és ha nem nyávogtok minden baromságon, akkor talán könnyebb lesz kivívni a srácok tiszteletét.
Kitartás:Tény, ez hiányosságunkká vált. De h az igazat megvalljam, van ebben is szerepetek. A mai lányok jelentős része annyira önálló,türelmetlen,stb. h már ők mozdulnak rá a srácokra. Ez egy könnyű helyzet a srácok számára, elvégre nincs kockázati tényező, nincs küzdelem, csak az ölbe hullott "haszon". Gondoljatok csak bele. Az ember elmegy 1 buliba, kicsit előadja a laza, menő srácot és már jó esélye van h legalább 1 csajt felcsíphet az este folyamán, anélkül h ennél többet tenne. Ha nem jön be, esetleg leszólít 1-2 csajt, akkor már egészen biztos h lesz olyan aki vevő rá. Innentől kezdve minek törni magát bárkinek? Úgyis találni más csajt aki könnyebb eset. Vagy szerencsésebb esetben jön az magától. Így könnyű elkényelmesedni.
Férfiasság:Manapság már szinte elvárás h 1 férfi legyen szőrtelen, "ápolt" stb, amik nélkül már szinte nem nézik őket semmire. Az ápoltságot most nem tisztaságként értem, hanem pl. finom bőr, jó illat (felhő), tökéletes haj és a többi. Ezek miatt sok srác már lassan nőiesebb életet él mint 1-1 nő. A megfelelési kényszer miatt válnak sokan férfiatlanná. Én is beleestem régebben abba a hibába h állandó borotválkozás (nem csak az arcomon), napi hajzselézés/beállítás, stb, csak azért h felfigyeljenek rám. Szerencsére ráébredtem h ez így nem állapot, és lassan többet törődök a saját külsőségeimmel mint a bnőmmel. Arról nem beszélve h ez nem én voltam, scak kényszert éreztem rá h elfogadjanak/észrevegyenek. Mára már nem zselézem a hajam, akkor borotválkozom amikor kedvem tartja, és akkor is többnyire csak lenyírom a szakállam h borostás maradjak, és lejjebb is max fazont igazítok h azért ne okozzak kellemetlenséget a szájba menő szőrszálakkal. és így jól érzem magam. Rájöttem h akiknek így nem vagyok jó, azok meg sem "érdemelnek". Elvégre akinek csak úgy tetszenék amik az elvárásai, az nem is rám vágyik, csak arra amit elképzelt magának és úgy gondolja belőlem lehetne. Annak meg minek akarjak tetszeni akinek nem én kellek? Ezt kéne megérteni a srácoknak, máris kevésbé nőiesednének el. Bár ebben nagy szerepe van a médiának is, ahol ilyenekkel traktálják az embereket h csk így lehetnek "tökéletesek" és kívánatosak.
Azt hiszem ezek voltak a többség panaszai. Gondolkodjatok el ezen amit írtam, mert úgy gondolom épp elég csajt ismertem meg eddigi életem során h láthassam, nem csak velünk van a gond.
Sokan írták hogy tisztelet. Félre ne értsetek hölgyeim ezzel egyet kell értsek de kifejtenétek mellé azt is hogy mire fel kéne tisztelni egy nőt?azon kívül hogy "mert nő" vagy "mert mos, főz, takarít" - ezt egyes férfiak is elvégzik.
Ami az érzelmi intelligenciát illeti, igen kicsit gáz mert le vagyunk maradva.Sebaj:) Ami a bátorságot, kezdeményezést illeti félénkebbek(egyesek) de úgy gondolom ez nem csak a mi hibánk. Nem azt mondom hogy a Tiéteké mert tudom hogy ez után minden csaj azt mondja hogy "én nem utasítok el senkit bunkón" oké, én pont l*szarom csak bizony ez a tény hogy nem véletlenül félénkebbek. A végére annyit hogy 16 évesen milyen alapon várja el egy 16 éves kislány(nem nő)(tiszt kiv) hogy egy 16 éves kisfiú férfias legyen?Azon túlmenően ha én 16 évesen megkaphatok a discoban 1 kis italért egy csajt annak nemfogok udvarolni, azt nem fogom tisztelni csak tárgyként fogom kezelni és kihasználom(valaki írta hogy kihasználják a fiúk a lányokat de csak azt lehet kihasználni aki engedi:)). A tisztelet nem jön magától sem a megbecsülés.
Ja és ne nézzük a nőket k*rvának. Bár azt vmelyest belevettem a hűség témába. Aki nem ad rá okot h annak nézzék, annak vaszeg nincs mitől félnie. Azt nem ítélem el aki a járás első napján megkapható ahogy írta vki, viszont azt igen, aki az ismeretség első napján (esetek többségében az első éjjel) odaadják magukat bárkinek. Ilyenekből pedig sok van. Rengeteg!!! Ez ront a megítélésen. Megjegyzem, mi sem vagyunk jobbak. Én sem sok csajnak mondtam nemet akivel lehetőségem volt lefeküdni 1-1 buli után, de én legalább sosem csaltam meg senkit. Ennyivel érzem jobbnak magam náluk.
Ja és bocsi h hosszú lett!
"életművész"
Életművész!
Most offolok egy nagyot, válaszolok a kiírt válaszodra, tovább fejtegetem, elmondom az álláspontom, mint "majdnem nő", és remélem, nem törlik, mielőtt elolvasod.
A hűség kétoldalú dolog, ez tény, ebbe nem kötök bele. A megcsaláshoz két ember kell és jó esetben az egyik férfi, a másik nő. És az is igaz, hogy a nőknél onnantól okoz gondot a megcsalás, ahonnan ők a megcsalt fél.
De az is ugyanolyan mese, amivel te álltatod magad, amikor hagyod hogy a lányok megcsalják veled a barátjukat. Mármint, az "úgyis megcsalná, ha velem, hát mással".
Szóval a hűtlenség gond, mindkét félnél.
Udvariasság. Azért vannak fokozatok. Nekem udvariasság az is, ha nem felejti el a születésnapom és észreveszi hogy új a hajam. És az is udvariasság, ha nem bunkó módon, hanem építő jelleggel közli hogy h.ly. vagyok. Szóval nem csak úgy lehet valaki udvarias, hogy kihúzza a széket, kinyitja az ajtót. Nem kell világrengető dolgokra gondolni. Apróságok. Csodákra képesek.
A szőke herceg: tény. Mindenki a rosszfiúkat szereti. És ÁLTALÁBAN a nő azért szereti a rossziúkat, mert azt gondolja, hogy "majd én megszelidítem!".
A végeredmény csak a szőke herceg. Vagy valami olyasmi.
Tisztelet. Igaz, nem tiszteljük magunkat. És most jöhetnének a közhelyek, hogy média által sugallt elérhetetlen kép, meg értékválság, meg maszkulin nők, meg ilyenek, gondolom már te is unod őket olvasni.
Lényeg az, hogy nehéz tisztelni magad, ha senki sem tisztel. És ha nem tudsz olyan lenni, amit szerinted tisztelnek.
Tisztelet a kivételnek, csak hogy tobzódjak a t-ben...
Kitartás. Ja, ezt én is írtam. A kitartás akkor is hiányzik. És az ilyen mechanizmus mellett, amit leírtál azok, akik tényleg szeretnének valamit hoppon maradnak. Várnak, várnak, aztán azt látják, hogy ennyi idő áll rendelkezésre, van öt percem, hogy felkeltsem az érdeklődését, levegyem a lábáról, stb, jó hogy sietünk. Ha nincs valami kézzelfogható jel tíz percen belül, megy tovább.
Férfiasság. Ízlések és pofonok, én szeretem a szőrös ogrékat. És kimondottan nem szeretem, ha egy férfi az arcán kívül mást is borotvál. Meg ha belecsókolnék a nyakába és lenyalom a parfümjét. De ebben nekem egyéni ízlésem van, legalábbis azt hiszem.
Nem, nem csak veletek van a gond.
Mindenkivel. Viszont a kérdés a srácokra vonatkozott. A lányokról is lehetne ilyen szép kis listát összeírni. Vagy talán még hosszabbat. A főbb problémák mindkét nemnél jelen vannak, és egymást generálják. Juj, de adekváltan fogalmzok, betett a vizsgaidőszak.
Mindegy.
Pirlipat, az egérkirálylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!