Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mi hiányzik a mai fiatal férfiakból?
Gondolok én itt a 16-20 éves korosztályra.
A kérdés szerint pedig ilyen, számotokra előnyös tulajdonságok, mint a figyelmesség és társai. Kérlek, írjátok le azokat, ami nektek leginkább hiányzik.
Kitartás és értelem. Meg egyediség. A kitartás alatt értem azt, hogy ne kopjon le szó nélkül a második levél/találka után egy "szia, majd kereslek"-el. Értelem alatt értem, hogy odafigyeljen arra is amit mondok, és ne csak a saját dumájával legyen elfoglalva. Lehessen vele beszélni. Beszélgetni, neadjisten vitatkozni (a szó klasszikus értelmében). Egyediséget nem kell magyarázni, legyen saját véleménye a dolgokról. Nem kell, hogy egy adonisz legyen, csak értelmes.
Lehet, magasak az elvárásaim.
Pirlipat.
Valóban,a tolerancia,az illem,a szeretet kimutatása,nem tudom miért hiszik,hogy ez ciki,és ami még,a férfiasság(!). De az nagyon.
Ééés ez most általánosítás,abszolút vannak kivételek,csak vagy foglaltak,vagy a világ másik végén élnek,vagy ők nem vesznek észre. Ez van.
15/L
hiányzik belőlük az, hogy küzdjenek egy lányért.
hamar feladják és ezért leginkább csak a könnyebben megkapható lányokat kedvelik. :S
Szerintem.. (:
19:23: biztos csak rossz helyen próbálkozol.
Amúgy szerintem a bátorság, kezdeményezőképesség, tolerancia, és tisztelet hiányzik belőlük átlagosan. Ezen kívül vannak, akikben több hiba is fellelhető, és természetesen vannak kivételek, akik normálisak. :)
Elmondom nektek a választ:
Sok férfi egyszerűen cikinek tartja az érzelmeit. Ezenkívül sokaknak leegyszerűsített igényei vannak: eszik, iszik, szexel, vécézik, alszik, néha berúg. Ezt sokan arra fogják, hogy a "férfiak ösztönlények" és hogy "mi is az állatok közül fejlődtünk ki". A valóság az, hogy ezen emberekből hiányzik az önkontroll és lusták tenni ellene. Meg a leegyszerűsített igényeket könnyebb kielégíteni. Pl. könnyebb félrészegen lötyögni egy egyszerű ritmusú zenére, mint egy Mozart műben elmerülni. Aztán jön a többi tényező, pl. a szakbarbárság, ami miatt pl. egy informatikust nem érdekel az irodalom, az udvariasság, és minden olyan dolog, ami nem informatika.
De ez csak az én meglátásom, lehet tévedek.
20/F
maga a férfiasság.
Nem egy metroszexuálissal találkoztam már és esküszöm hogy többet törődnek magukkal... " nem engedném h xy-lakos hozzányúljon a hajamhoz " jesszusom! vegyétek már észre magatokat... -.-
Tisztelet a kivételnek! :)
Igen szerintem is hiányzik a férfiasság:) Kifejtve pedig azt értem alatta, hogy rengeteg olyan fiú ismerősöm van aki ugyan nem metroszexuális(!) de nőiesebb mint én. Értem ezalatt azt, hogy komolyan mondom lány létemre bátrabb és vagányabb vagyok a sötétben vagy idegen helyzetben(pedig nem vagyok egy vagyány csajszi).
Vagy ami még engem is kicsit zavar, hogy rettenetesen ügyetlenek. Komolyan mondom, hatékonyabban beütök egy szöget a falba vagy töltök le egy programot a netről mint néhányan.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!