Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet előhozni a régi tüzet? 3 év után?
Egy másik fiú iránt fellángoltam, de észnél sikerült maradnom, és nem történt semmi. A barátomat szeretem, nem akarom elveszíteni, viszont vele már nincs ez a bizsergés. :(
24L
Őszintén sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Azt hiszem most jött el az a pillanat, amikor a sarkadra kell állnod, és olyan őszintének kell vele lenned, mint még soha az életedben, ha meg akarod menteni a kapcsolatodat.
El kell neki mondanod, h. életed legnagyobb hibáját követted el, és rettenetes bűntudatot van.
Borzasztóan szenvedsz, és tökéletesen megérted, ha soha többé nem bízna már Benned, de Számodra mégis csak Ő jelenti a MINDENT!
Szeretnéd Őt újra boldoggá tenni, és azt szeretnéd a legjobban, ha minden úgy lenne, mit ez a szerencsétlen eset előtt!
Szíved szerint meg nem történté tennéd azokat a napokat, és kitörölnéd az életedből!
Ha viszont Ő képtelen ezt megbocsájtani Neked, akkor ne kínozzon tovább, mondja meg őszintén és eresszen el!
Remélem sikerül őszintén beszélned Vele, és újra helyreáll közöttetek a kapcsolat! :)
Sok sikert, drukkolok! :))
"gy szomszéd városi kirándulást is hónapokig kell tervezni. terhesnek éreztem már a kapcsolatot, de ez az eset megváltoztatott bennem mindent."
Pont ezért mondtam, hogy átkellene gondolnod h van e értelme ennek az egésznek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!