Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mar semmi sem a regi?
Sajnos döntés elé kerültél: megéri-e neked vele maradni? Ha igen tudsz rá még úgy tekinteni, hogy szereted?
18/L
Ha szeretünk valamit akkor azt MINDIG szeretjük, szerintem te nem szereted őszintén, ha kis dolgok miatt megunod.
Én kivülállóként ezt gondolom, javíts ki ha nem
Én vontam már "hasonló" helyzetben! Igaz nem volt velem bunkó, mindennél jobban szeretett, és eleinte én is őt!
A kapcsolatunk elég snassz volt, kb mindig otthon ültünk semmi izgalmas/tartalmas dolog nem történt velünk! Kb 2 év után éreztem azt, h már nem úgy szeretem mint eleinte! Akkor hoztam meg a döntést, h legyen vége. Persze nem hagyta ennyiben, és sikerült visszakönyörögnie magát. Mondanom sem kell semmi nem változott! :/ Még egy évig bírtam, már nem szerettem, a szex elejétől kezdve rossz volt, és a végén már konkrétan nem bírtam elviselni ha hozzámért! Így a harmadik évfordulón kibukott belőlem minden! Tudom paraszt voltam h pont akkor, de úgy gondoltam h megrosszabb ha megjatszom a boldog évfordulót, és pár héttel később lépek le! Utólag sajnáltam azt az egy évet, hogy még annyit szenvedtettem magam! Egyébként a végleges szakítás után borzalmas volt nekem is...hónapokig szenvedtem, de az a megszokás miatt volt, nem pedig az érzelem miatt! Próbálhatod feldobni a kapcsolatod, viszont ha már egy másik pasit közel engedtél magadhoz, akkor nem a párod az igazi...! Ne pazaroljátok egymás idejét, én ezt tudom tanácsolni!
Utolsó vagyok!
Az lemaradt, h fiatal voltam...18 múltam mikor véget vetettem a dolognak!
(24/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!