Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha mar semmi sem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mar semmi sem a regi?

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon hisszu es bonyolult tortenet ami lassan mar 2 eve jatszodik.. hat arrol lenne szo h osszejottem almaim pasiaval akivel elso perctol kezdve nagyon egymasba szerettunk. sajnos eljott egy rossz idoszak is amikor csak veszekedtunk amikor a siras mindennapos volt . olyan aprosagok miatt is veszekedett velem h miert nem irtam vissza a smsre csak 5 perc utan stb.. nagyon nehez volt de kitartottam mellette. sajjnos vagy nem sajnos magam sem tudom utkozben bekerult a kepbe meg egy srac . aki mellesleg a baratom egyik havere. nagyon aranos es rendes , minden alkalmat kihasznal h kettesben lehessunk. A baratom mostmar nagyon szepen banik velem es latom rajta h jobban szeret mint barmikor is . a veszzekedesek egyre kevesebbek es a szerelem egyre melyebb. Bar en nem vagyok bisztos abban h az en reszemrol is szerelem ez.. mar nem vagyok boldog vele. nagyon sokat szenvedtem mellette nagyon sokmindent elturtem.kitartottam mellete a legrosszabb idoszakban is .. Es most mire minden rendbven van mar nem vagyok bisztos semmiben.. oszinten magam sem tudom mit erzek es mit tegyek. Kerlek titeket segitsetek aki volt mar hasonlo helyzetben . aki tanaccsal tud szolgalni nagyon megkoszonnem. bar a mi tortenetunknek ez csak a nagyon rovid elmeselese megis remelem par ember aki ugyanezt atelte tud meselni tanacsot adni tapasztalatbol. koszonom elore is :)
2014. aug. 19. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos döntés elé kerültél: megéri-e neked vele maradni? Ha igen tudsz rá még úgy tekinteni, hogy szereted?

18/L

2014. aug. 19. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen , tudok ugy tekinteni. csak sajnos nem mindig. valtozo. neha e rem h tiszta szivembol szeretem es h boldog vagyok vele. maskor pedig azt h tenleg ez mr egy ellaposodott kapcsolat aminek semmi de semmi ertelme. allandoan kuzd bennem a kettos erzes. es ezmiatt nem tudok donteni ):
2014. aug. 19. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem 22 hónap után hagyott el a barátnőm. A történet hasonló, elején nagyon szeretett, aztán azt mondta kihűlt, és persze másik srác is volt a dologban. Mi nem veszekedtünk, mindent megadtam neki, de neki az új kellett. És persze nála is ez a "nem tudom mit akarok" ment hetekig. Nem buzdítalak hogy hagyd el a barátod, mert nagyon rossz érzés ez nekünk, de úgy is el fogod. 20F
2014. aug. 19. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretünk valamit akkor azt MINDIG szeretjük, szerintem te nem szereted őszintén, ha kis dolgok miatt megunod.

Én kivülállóként ezt gondolom, javíts ki ha nem

2014. aug. 19. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Én vontam már "hasonló" helyzetben! Igaz nem volt velem bunkó, mindennél jobban szeretett, és eleinte én is őt!

A kapcsolatunk elég snassz volt, kb mindig otthon ültünk semmi izgalmas/tartalmas dolog nem történt velünk! Kb 2 év után éreztem azt, h már nem úgy szeretem mint eleinte! Akkor hoztam meg a döntést, h legyen vége. Persze nem hagyta ennyiben, és sikerült visszakönyörögnie magát. Mondanom sem kell semmi nem változott! :/ Még egy évig bírtam, már nem szerettem, a szex elejétől kezdve rossz volt, és a végén már konkrétan nem bírtam elviselni ha hozzámért! Így a harmadik évfordulón kibukott belőlem minden! Tudom paraszt voltam h pont akkor, de úgy gondoltam h megrosszabb ha megjatszom a boldog évfordulót, és pár héttel később lépek le! Utólag sajnáltam azt az egy évet, hogy még annyit szenvedtettem magam! Egyébként a végleges szakítás után borzalmas volt nekem is...hónapokig szenvedtem, de az a megszokás miatt volt, nem pedig az érzelem miatt! Próbálhatod feldobni a kapcsolatod, viszont ha már egy másik pasit közel engedtél magadhoz, akkor nem a párod az igazi...! Ne pazaroljátok egymás idejét, én ezt tudom tanácsolni!

2014. aug. 21. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Az lemaradt, h fiatal voltam...18 múltam mikor véget vetettem a dolognak!

(24/N)

2014. aug. 21. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!