Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lehet előhozni a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet előhozni a régi tüzet? 3 év után?

Figyelt kérdés

Egy másik fiú iránt fellángoltam, de észnél sikerült maradnom, és nem történt semmi. A barátomat szeretem, nem akarom elveszíteni, viszont vele már nincs ez a bizsergés. :(

24L

2014. aug. 27. 17:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ez sincs kizárva, de ha havernak nézed, akkor sztem egyértelmű a dolog...:/ nálunk nem régiben volt egy ilyen borús időszak...fél évig tartott...de megoldottuk :) remélem nektek is sikerülni fog :)
2014. aug. 27. 18:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem :) Végülis, mindenhol lehet hullámvölgy, és a lényeg, h nem engedtem a csábításnak. Csók sem volt..
2014. aug. 27. 18:37
 13/23 anonim ***** válasza:
Igen, ez szerintem is nagy dolog, hogy nem hagytad magad a csábnak :))
2014. aug. 28. 06:52
 14/23 A kérdező kommentje:
De sajnos, ugyanott tartunk, mintha engedtem volna.. azt mondta, h ezzel nagyon megbántottam, merthogy egy ismerőse leadta neki a drótot. Mondjuk, én az ismerőse helyében nem ütöttem volna bele az orromat, de ok... egész éjjel sírtam, de végül nem dobott ki. Az volt a baj, hogy kért, h nézze meg a FB-beszélgetést, megengedtem, és ott voltak nem szép dolgok, pl. ha nem lenne pasim, lefeküdtem volna vele, de nem értem, ha nem lenne pasim, akk nem mindegy, h mit csinálok???:(
2014. aug. 28. 13:52
 15/23 anonim ***** válasza:
A párodnak biztos az fájt, hogy miközben szeret és melletted van (jelenleg) megfordulhat egyáltalán ilyesmi a fejedben. Ez a baj.
2014. aug. 28. 17:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Dehát a gondolat az szárnyal.. mellesleg, meg kb 2 éve nem kaptam virágot, meg mindig vhova rohan... stb... szal...
2014. aug. 28. 18:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Az természetes, hogy rosszul esik neki. Nekem is rosszul esett amikor a párom benyögte egy hullámvölgy közepén, hogy megfordult a fejében h lehet h nem együtt öregszünk meg. Nagyon rossz volt h ezt mondta, holott tudta h miért voltam olyan amilyen (komoly családi problem)...DE! Megoldottuk, mert mindketten meg akartuk oldali. Viszont ebből azt szűrtem le, hogy a párod innentől fogva nem nagyon fog benned bízni :/ Persze igaz, h a gondolat elszáll, de aki már erre is érzékeny, mármint az ilyen gondolatokra...hát nem is tudom :( Ha hajlandó arra h "elfelejtse" és helyrehozzátok a kapcsolatot akkor az jó. De ehhez viszont ő is kell értem ezt arra h írtad h 2 éve még egy virágot sem kaptál. Le kéne ülnöd vele és ezt elmagyarázni neki, h nem érzed h törődne veled s ilyenkor "persze" h meginog az ember mert azt hiszi h nem szeretik...Ahhoz h ezt az egészet helyrehozzátok ő is kell, egyedül az ember kevés rá :/
2014. aug. 29. 10:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, de már milliószor mondtam neki, de semmi.. hívtam, h menjünk bulizni, neki nincs kedve. Bezzeg a haverok elrángatták. Ok.. hívtam kvzni is még a fesztivál alatt, de írta h nem bir most, mert jön egy haverja vmiért.. és mindig h most ez a haver, most az a haver, most a nagynénim szülinapja, most ez most az aztán meg meglepődik...tudom, nem ez a megoldás, ezt ő is mondta nekem tegnap, de egy idő után ez lett volna.....
2014. aug. 29. 12:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Szóval akkor ezek szerint Te a "sokadik" helyen vagy nála...ez viszont nagy baj, pláne h ezen nem is változtat. Akkor kérdezem én, hogy Ő ilyen Veled + neked voltak is már kósza gondolataid = megéri együtt lenni?!
2014. aug. 29. 13:13
 20/23 A kérdező kommentje:
az elején nem így volt, akkor mentünk sok helyre, de most egy szomszéd városi kirándulást is hónapokig kell tervezni. terhesnek éreztem már a kapcsolatot, de ez az eset megváltoztatott bennem mindent.
2014. aug. 29. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!