Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így a távkapcsolatom?
igen,működhet :)
én 130 km-re lakom a barátomtól és csak hónaponta találkozunk mégis 19 hónapja együtt vagyunk :)
Működhet!
Közöttünk csak 45 km van, de mi is csak hétvégén tudunk találkozni. Amikor összejöttünk, mindkettőnknek suli volt, ő levizsgázott, nekem még van 1 évem. Először én tudtam dolgozni diákmunkán, így hétköznapokon dolgoztam, és csak hétvégén értem rá. Most ő talált végre munkát, így megint csak hétvégén tudunk találkozni. Jövőhéttől meg nekem is megint suli. :)
Ez mondjuk annyiból jó, hogy egyikünk sem fog unatkozni, hiszen van dolgunk. Így könnyebb. :)
5 hónap után annyit tudok mondani, hogy mi pl. sokkal jobban megbecsüljük az együtt töltött időt. Harmonikus a kapcsolatunk, nem veszekedünk, hanem ha gondunk van, leülünk és megbeszéljük. :)
Működhet :)
200 km- 7hónapja vagyunk együtt és imádom<3 Sok sikert!
Működhet!
És te még mázlista vagy ennyivel, van akiknél sokkal több..
Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató válaszokat:)
Örülök neki hogy így látjátok sok sikert kívánok nektek is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!