Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy menjek így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy menjek így hozzá feleségül?

Figyelt kérdés
Két éve vagyunk együtt,másfél éve együtt is élünk.A kapcsolatunk elején becsapott(több vasat tartott a tűzben),de mióta megismert,imád,hűséges.De nincs semmi bizalmam felé és ez a másfél év alatt sem változott.Pedig bizonyít folyamatosan,tudom,hogy imád és nem kell neki más,én vagyok a mindene. Olyan boldogok lehetnénk,ha nem cseszi el az elején.Megkérte a kezem...az egyik szemem sír,a másik nevet.Hogy mehetnék hozzá egy olyan férfihoz,akiben nem bízom?Közben meg azt érzem legbelül,hogy ő az igazi.
2014. aug. 26. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz bízni benne akkor ne menj hozzá. Vagy erőltesd meg magad és ne gondolkodj a múlton, vagy keress mást, mégha nehéz is. Hidd el, egy rossz házasság, ahol csak a konfliktus van az még nehezebb lesz. Ha a feleség féltékenykedik az sok gondot szül és lehet a sok hiszti után egyszer majd megunja és valóban megcsal/másnál keresi a boldogságot. Szedd össze magad, vagy hagyd el. Mondjuk nem értem mi értelme az ilyen kérdéseknek, a legtöbbet gyenge emberek teszik fel és hiába írunk 100-an is tanácsot, úgyis azt fogod csinálni amit te akarsz. Én arra tippelek, hogy vele maradsz de boldogtalanok lesztek a féltékenykedés miatt, aztán majd 30+ évesen lelép egy fiatalabb csajjal, te meg egyedül maradsz X gyerekkel.
2014. aug. 30. 09:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Már 30+ felett vagyunk.És egyáltalán nem érzem magam gyenge embernek!Gyere ugorj a cipőmbe,járd végig az utam,utána itélkezz!Gondolom itt éled silány kis életed,sok boldogságot neked is!
2014. aug. 30. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak. Ezért írtam a tippelek szót, ami ugye nem azt jelenti, hogy 100% - ig biztos vagyok a dologban. Rossz tipp volt, nem akartalak megbántani.
2014. aug. 30. 19:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem túlgondolod a dolgokat és nem benne, hanem magadban nem bízol. Nem hiszed el, hogy téged lehet szeretni. Nekem legalábbis úgy tűnik, hogy a saját önbizalomhiányodat vetíted ki a kapcsolatotokra. A csókolózás nem jelent olyan sokat egy kapcsolat elején, hiszen akkor még nem volt beléd szerelmes. Ez hülyén hangzik tudom, ha jobban belegondolok annyira nem is. Azonban, ha megkérte a kezedet, akkor nyilván már egy jó ideje eldöntötte, hogy te vagy az igazi. Most komolyan, szerinted egy olyan komoly dolgot, mint a házasság megtenne akkor, ha nem gondolná teljesen komolyan veled? Én azt mondom, hogy ne misztifikáld túl a dolgokat, menj hozzá nyugodtan és szeresd saját magadat jobban, bízz magadban és minden szuper lesz. Egy botlás az elején még nem jelent semmit. Az én párom akkor csókolózott egy lánnyal, amikor 3 hónapja jártunk. Mi akkor szakítottunk is. Utána kibékültünk, mert rájött, hogy hülye volt én pedig úgy voltam vele, hogy még a ló is megbotlik, pedig négy lába van. :) Hidd el nekem, hogy nem lesz semmi baj. Egy férfi nem osztogatja csak úgy a házassági ajánlatokat. :)
2014. aug. 31. 23:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!