Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárjam le a kapcsolatunkat vagy menjek hozzá feleségül?
Magadban kell letisztáznod, hogy mit szeretnél igazán. Mennyire szereted a párod?Bár azt írod, hogy aggódsz a korkülönbség miatt. Ha igazán szeretnéd, ezzel nem is foglalkoznál.
Azt leírtad, hogy a párod majd szeretne gyereket, de arról nem írtál, hogy te szeretnél-e!?
Egyébként azt érzem a soraidból, hogy te nem szereted tiszta szívedből a párod (bocsi). Ha szeretnéd, akkor ez a kérdés fel sem merült volna benned!
Tényleg azt tudom tanácsolni, hogy tisztázd magadban, és ha menni szeretnél, akkor menj!
Amerika!!!! 21 évesen inkább pelenkáznál és lógatnád otthon a lábad és azon keseregnél egy idő után, hogy mi lett vola HA...? Ez a szerelem egy idő után úgyis átalakul, jönnek majd a gondok. Hiába van pénz, az nem boldogít. Nem anyagi problémák miatt fogtok veszekedni, hanem azért, mert minden az övé.. Hasonló helyzetben vagyok. Összeköltöztem a párommal, nagyon szép lakása van, jómódú, de nem ez a lényeg. Jól megvoltunk, csinosítottuk a lakást, boldog voltam. Aztán jöttek a mindennapi problémák, pakoljon össze maga után, dobja a szennyesbe a zokniját, de dohányozzon... erre a válasz: ez az én házam! Szivenütő egy mondat, bár persze, igaza van, de akkor is, ne mondjon már iylet..
Úgyhogy gondold végig, mit szeretnél. Világot látni, elérni az álmod, megismerkedni más emberekkel, hogy öregkorodban boldogan gondolj vissza ezekre az időkre.. vagy megpróbálni vele. Ha elmész borzasztó lesz letenni a telefont egy kellems beszélgetés után, csak sírni fogsz, mert hiányozni fog és szeretnél hozzábújni, érezni az illatát..
Egyik sem kellmes, de szerintem ha igazán szeret, elenged és megvár, mert te azt szeretnéd, hiszen ha ismer, tudja :)
Amerika! Egyértelműen. Csodálatos lehetőség, ami mostanság egyre kevesebb embernek adódik meg, ebben a válságos időszakban. Én szerintem haza sem jönnék. Gyűjtenék pénzt, hogy a család is kijöhessen.
Az ürge meg tényleg túl idős hozzád. Én nem javaslom se a kapcsolatot se az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!