Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2,5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!
Figyelt kérdés
Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének erőszakkal?2008. márc. 26. 12:25
1/7 anonim válasza:
igen, visszavitethetnének.
sőt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetőeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerű, de a a lehetőség megvan)
nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Ők megkérdezik a szülőket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz.
A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg??????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
3/7 anonim válasza:
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleősség, 16 évesen nem vagy erre kész.
4/7 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy még korai? Miből fogtok élni? Vagy kőgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnőni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
5/7 anonim válasza:
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai,de akk nem lesz papirozási gondjaitok
6/7 anonim válasza:
Igen, erősszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
7/7 anonim válasza:
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok időtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké.
Jól gondold meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!