Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami idegesít a párotokban?
Elég sok dolog idegesít benne, nem tudnám ide leírni!
De pont ezek miatt imádom is őt ....!
Néha, bizonyos dolgokban lehetne határozottabb.
Amúgy imádom.
Néhány dolog van, amit olykor utálok, de legtöbbször imádok benne:
- akaratos - jó a dologban, hogy mindig küzd azért, amit szeretne elérni, viszont olykor kicsit túlzásba esik. (Na jó, azért az esti filmen nem veszünk össze)
- határozott - Nagyon erős, férfias jelenség a kellő határozottsággal - viszont én hozzá képest totál határozatlan vagyok.
Ja, és ami azért egy kicsit mégis nyúz: olykor valami kötelező konyhai kelléknek érzem magam. :) Nem élünk együtt, de mikor nála vagyok, nincs olyan alkalom, hogy ne rakjak rendet/főzzek, stb. :P
Olyan tulajdonsága, szokása nincs amit nem szeretek...
Az zavar hogy horkol és csikorgatja a fogát álmában....de erről ugye nem tehet:) Anno megszabadultam a nővérem fogcsikorgatásától mikor külön szobába kerültünk, most hallgathatom a férjemét:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!