Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig EGYUTT, MI. Nagyon idegesit. Mit tegyek?
Fel eve ismerem, most jottunk ossze. De baromira idegesit, hogy barmit mondok, o is akarja. Pl lesz az a kacsafutam, mondtam, hogy veszek kacsat, erre o egybol, hogy akkor vesz o is es majd kimegyunk egyutt...
Venni akartam valamit, menjunk egyutt...
Egyszeruen barmit mondok, mindig o is akarja, mintha ossze lennenk nove..
"Volt, hogy azert utazott 2 orat, hogy 5-10 percre lathasson... ez szerintem mar baromsag"
Te szánalmas nyomorék, mások a 2 kezüket össze tennék ha ezt megtenné valaki érte. Inkább akkor szakítsál vele ha annyira kell a szabadság idióta p*icsa. Ja és aztán ne sírjál itt 2 év múlva, hogy "az összes pasi bunkó". "soha nem találom meg aki fontosnak tart engem". Remélem ottfognak átb*szni ahol csak tudnak. A halál se utazna érted fél métert se.
:D
Látom nagyon magadra vetted. Én életem szerelméért se utaznék 2 órát, hogy 5 percre láthassam. Ez nem romantikus, nem aranyos és a többi, hanem szimplán baromság. 1 óráért már jó, de konkrétan ha 5 mondatot beszéltünk, sokat mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!