Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig EGYUTT, MI. Nagyon idegesit. Mit tegyek?
Fel eve ismerem, most jottunk ossze. De baromira idegesit, hogy barmit mondok, o is akarja. Pl lesz az a kacsafutam, mondtam, hogy veszek kacsat, erre o egybol, hogy akkor vesz o is es majd kimegyunk egyutt...
Venni akartam valamit, menjunk egyutt...
Egyszeruen barmit mondok, mindig o is akarja, mintha ossze lennenk nove..
"Sajnallak, nagyon bena vagy."
Ezek szerint te is aztán igazán jól ismerhetsz engem Kedves Pcsa! 380ezret keresel, ilyen helyesírással? Mesélj még bzdmeg!
"Nyugodtan irkald ki a helyesirasi hibaimat, igazan erdekelne, mivel kiskorom ota alig vetek helyesirasi hibat, te meg annnnyit eszrevettel."
Úgy látszik, hogy a fogalmazásoddal is elég nagy gond van. Mostmár komolyan érdekel, hogyan keresel te 380ezret? Havi vagy évi fizetésről beszélünk? Hány éves vagy?
Nem irkáltad ki. Ezzel elárultál magadról mindent.
Attól, hogy te nem vagy képes értelmezni egy összetett mondatot, még nem én vagyok hülye ;)
Hát ez tényleg rohadtul összetett mondat, mert 10x elolvastam és nem értem mit akarsz mondani. De biztosan a 380k-t kereső hölgy az okos, aki azt sem árulja el, hogy hány éves.
További szép életet te nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!