Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem érdemes depresszióssá válni egy pasi/csaj miatt?
Figyelt kérdés
odáig jutottam,hogy majdnem pszichiátria lett belőle.
még mindig nem tudom felfogni,hogy elhagyott és összeszorul a gyomrom, ha hallok felőle.
2014. aug. 25. 21:26
4/12 anonim válasza:
soha, ismétlem SOHA nem éri meg depisnek lenni egy ex miatt!!!
6/12 anonim válasza:
Nem érdemes, nagyon nehéz belőle kijönni...
7/12 anonim válasza:
Tényleg nem éri meg, de sajnos ezt nem te irányítod, van némi beleszólásod a dolgokba, de ha elhagy valaki nem fogsz azon gondolkozni, hogy vajon hány napot érdemes rászánni a bánkódásra.
8/12 anonim válasza:
Nagyon nehéz a szakítás, főleg ha rettentő szerelmes az a fél akinek kimondják, hogy vége.
Próbáld elterelni a gondolataidat, menj el ide-oda akár a barátokkal, csinálj olyan dolgokat amik elterelik a figyelmed.
Ennek lehetnek elég súlyos következményei is sajnos.
9/12 anonim válasza:
NEM TE döntöd el, hogy depressziós leszel-e.
10/12 anonim válasza:
Tényleg nem érdemes depizni emiatt, de nem tudod irányítani az érzéseidet. Én is voltam egy párszor depressziós hangulatban, sőt olyat is tettem, amire nagyon nem vagyok büszke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!