Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátanátok olyannak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok olyannak, aki már egyszer átvert?

Figyelt kérdés
Másfél éve beszélgettem egy sráccal. Nagyon rendes volt, meg kezdett kialakulni valami, de barátnője lett. Aztán most, másfél év múlva megint megkeresett. Állítja, hogy megváltozott, és, hogy rendbe hozná a dolgokat. Most nem hagyom, hogy én legyek az, aki jobban keresi őt, megvárom míg ő keres engem. Higgyek neki, vagy nem érdemes?
2014. aug. 25. 01:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindig megbocsátok mindenkinek egy idő után viszont soha nem felejtek.
2014. aug. 25. 07:14
 12/14 PearlDiver ***** válasza:
Hát konkrétan mit kell neki megbocsátani? Hogy két malomban őrölt és végül mást választott? Mennyire hülyített be, mielőtt otthagyott?
2014. aug. 25. 08:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Én második esélyt se adnék.
2014. aug. 25. 11:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát nem kezdett ki velem úgy, hogy csók, vagy bármi ilyen. Inkább a beszélgetésünkben éreztette. Azért nem vagyok biztos a dologban, mert barátnőmmel is megesett, hogy átverték, de egy év eltelt, a fiú nagyon megbánta és tényleg megváltozott. Most boldogan élnek. Ők a reményem.
2014. aug. 25. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!