Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küzdjek érte vagy várjak?

Figyelt kérdés
van egy srác akivel nemrégen szakitottam mert ugy éreztem hogy nem szeret de én nagyon szeretem még most is azota beszélgettünk és úgy tűnik hogy jo irányba megváltozott és érzem már h szeret,szeretnék vele újra összejönni de azt mondta hogy majd kialakul...nem értem most hogy mit is szeretne tőlem vajon megéri e küzdeni érte....
2010. jan. 15. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ha azt mondja, hogy majd kialakul,az azt jelenti h számít rá, akarja h egyáltalán vmi kialakuljon, csak nem akar semmit elsietni.Újra közel akar hozzád kerülni,de csak lassan, nem azt akarja hogy csak úgy kijelentsétek h monst megint járunk.Nekem ez jött le.Sodródj az árral, majd kialakul újra vmi:D
2010. jan. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!