Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Török- magyar párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Török- magyar párkapcsolat? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy török fiúval még tavaly szeptemberben, mert itt tanult Magyarországon. Nagyon jóba lettünk! Együtt buliztunk , filmeztünk, tanultunk stb. Nagyon kellemes társaság volt. Azt ki merem jelenteni, hogy semmi nem volt köztünk! Csak barátkozás címén találkozgattam vele. Decemberben hazament és azóta tartjuk a kapcsolatot. Azt vettem észre, hogy egész nap ő jár a fejemben, szóval beleszerettem. Kérte, hogy valamikor látogassam meg, kijön értem a reptérre. De annyi szörnyűséget lehet hallani és olvasni ezekről a párkapcsolatokról. Beszéltem is erről neki, hogy sok a rémhír és mondta, hogy tud ezekről a dolgokról (pl Mehmet Karcsika)és írta, hogy ebből a szempontból nem büszke a török társadalomra. Szóval nagyon jó embernek ismertem meg, de mégis más vallás és teljesen más világ. Félek, hogy keményen pofára esem, ha ebbe belevágok.
2014. aug. 23. 23:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Véleményem szerint nem kéne általánosítania senkinek sem, vannak kivételek és ugyanakkor azt sem tudhatod h nem e életed szerelmével hozott össze titeket a sors.:))Én a helyedbe tuti megpróbálnám.Sok sikert!Hajrá!Ne add fel!Én drukkolok neked!:)
2015. febr. 3. 11:35
 12/12 Evelin Vivien Laczkó válasza:
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül hogy alakult ez a történet ^-^. Nálam pont aktuális a téma :D
2022. aug. 30. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!