Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből már gondolhatok arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből már gondolhatok arra, hogy szakítani fog velem a párom?

Figyelt kérdés
Még friss a kapcsolat, 2 hónapja vagyunk együtt. Szerdán találkoztunk utoljára, akkor aludtam nála. Reggel elég távolságtartó volt, kérdeztem mi a baj, azt mondta semmi. Azóta még nem keresett, tegnap este írtam neki egy sms-t amiben megkérdeztem hogy van és puszilom. Ennyi volt a válasz: Szia jól vagyok, örülök hogy eszedbe jutottam. Ez milyen már? Ennyi erővel ő is kereshetett volna, tudom sokat dolgozik. Mivel még nem találkoztunk azóta, nem tudom tőle megkérdezni mi a baj, személyesen szeretném, de az csak holnap lesz. Tiszta ideg vagyok. Eddig minden olyan jó volt. 26/=N
2014. aug. 23. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Nembiztos. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, lehet , hogy valami egészen más pl. munka miatt ideges és ez okozza.

Mindenképpen beszéljetek egymással és mond el neki, hogy téged bánt ez a helyzet, utána már látni fogod a reakcióját. 28F

2014. aug. 23. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem csak meg akart fektetni.

Sikerült, mehetsz utadra.

2014. aug. 23. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennek vége.
2014. aug. 23. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Csunyån hangzik,de vagy megakart... Vagy szar voltål az ågyban.:-S
2014. aug. 23. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó. Egy hete még azt mondta, hogy hosszú távra tervez velem, mert megtalálta azt a nőt, akire vágyott.
2014. aug. 23. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Férfiaknak nem szabad hinni.

Persze nem biztos, hogy gáz van, lehet túlreagálod.

24F

2014. aug. 23. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:

"Egy hete még azt mondta, hogy hosszú távra tervez velem, mert megtalálta azt a nőt, akire vágyott."

Igen, de az azelőtt volt, hogy nála aludtál.

Kampányszöveg!

2014. aug. 23. 23:22
 8/9 anonim válasza:

Kedves A BDSRSTNT! nevű felhasználó.. szerintem aludd ki nagyon magad, mert túl negatív vagy :) Nem feltétlenül jelent az ott alvás (az első) hancurt, de ha a kérdező megcáfol, akkor nem szóltam :x

Nem szabad pasiban bízni, minimum csak 1 év után, ha nem balhéztok minden nap/héten, nem mindegyik egyforma, de nagyon sok csak lyukra játszik és marad boldogtalan, mikor visszakapja az élettől.

1 év az, amikor már a felszínre kerül valamennyi a másik valójából, hogy milyen is a fog fehérje, eltűnik a pink-köd stb. 2 hónap azért több idő, ha eddig csak megvezetett, akkor valahogy még próbált észhez téríteni időben, de lehet, hogy csak rossz napja volt..

2014. aug. 24. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Kialudtam magam, de még mindig nem túl pozitív a világképem erről a sztoriról.

Kérdező, mi történt?

2014. aug. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!