Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből már gondolhatok arra, hogy szakítani fog velem a párom?
Nembiztos. Ne gondolj egyből a legrosszabbra, lehet , hogy valami egészen más pl. munka miatt ideges és ez okozza.
Mindenképpen beszéljetek egymással és mond el neki, hogy téged bánt ez a helyzet, utána már látni fogod a reakcióját. 28F
Hát szerintem csak meg akart fektetni.
Sikerült, mehetsz utadra.
Férfiaknak nem szabad hinni.
Persze nem biztos, hogy gáz van, lehet túlreagálod.
24F
"Egy hete még azt mondta, hogy hosszú távra tervez velem, mert megtalálta azt a nőt, akire vágyott."
Igen, de az azelőtt volt, hogy nála aludtál.
Kampányszöveg!
Kedves A BDSRSTNT! nevű felhasználó.. szerintem aludd ki nagyon magad, mert túl negatív vagy :) Nem feltétlenül jelent az ott alvás (az első) hancurt, de ha a kérdező megcáfol, akkor nem szóltam :x
Nem szabad pasiban bízni, minimum csak 1 év után, ha nem balhéztok minden nap/héten, nem mindegyik egyforma, de nagyon sok csak lyukra játszik és marad boldogtalan, mikor visszakapja az élettől.
1 év az, amikor már a felszínre kerül valamennyi a másik valójából, hogy milyen is a fog fehérje, eltűnik a pink-köd stb. 2 hónap azért több idő, ha eddig csak megvezetett, akkor valahogy még próbált észhez téríteni időben, de lehet, hogy csak rossz napja volt..
Kialudtam magam, de még mindig nem túl pozitív a világképem erről a sztoriról.
Kérdező, mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!