Szakítani akarok a párommal. De hogyan? Nem akarom, hogy cirkuszoljon.
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:14
1/20 anonim válasza:
Azért ennyi infót ne ossz meg ;-) ! Nő vagy férfi vagy ? Mi történt ?
2/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő és beleszerettem másba. Röviden ennyi.
2013. szept. 11. 20:19
3/20 anonim válasza:
Most mit vársz, milyen tanácsokat osszuk erre?
Közöld vele sms-ben vagy emailben, vagy esetleg csak simán tűnj el szó nélkül... édes istenem... :D
4/20 anonim válasza:
SMS-ben vagy FB-n... Lényeg hogy ne személyesen.
5/20 anonim válasza:
Megmondod neki, mi a helyzet, összepakolsz, és elmész.
6/20 anonim válasza:
Hány évesek vagytok ? Mióta vagytok együtt ? Együtt éltek ,gyerek van ? Azért vannak súlyosbító tényezők ...
7/20 anonim válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Ha 2 hete, 2 napja, akkor semmi gond, mondd,hogy az a szitu, hogy megtetszett a Jancsi(értsd: egy új pasi), és teérted, Pistikém(behelyettesítendő a párod neve) már nem ég/nem lobog bennem a tűz.
Ha 20 éve, akkor azért a szia, megtetszett a Jancsi, és vele akarom leélni az életemet-nél többel tartozol a párodnak.
8/20 anonim válasza:
#6/7. "hány évesek vagytok?"
A kérdező biztos 100 éves. :P Istenem de hülyeségeket kérdezel. Mit érdekel téged?
10/20 anonim válasza:
Igazándiból, neked nem tanácsra van szűkséged, csak elmondani szeretnéd a világnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!