Szakítani akarok a párommal. De hogyan? Nem akarom, hogy cirkuszoljon.
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 20:14
11/20 anonim válasza:
Pedig ,lehet,fog.Készítsd elő a menekülési útvonalat,iratok,egyebek,ha együtt éltek és pá.Ne vádaskodj,ne veszekedj,meddő beszélgetésbe ne menj bele és ne halogass túl soká.Akkor beszélj vele,amikor jobb idegállapotban van,nem hulla fáradt.
12/20 anonim válasza:
Hát pedig annyit megérdemel az az ember akit elvileg valamikor szerettél ,hogy leülsz vele és elmondod neki miért akarsz szakítani ,mi nem működött.Ha meg tudtad csalni vállald fel az új pasidat ... Annál nagyobb taplóság nincs ,hogy sms-ben stb szakít valaki ...
13/20 anonim válasza:
Én meg pont azt mondanám, hogy ne telefonon vagy mailben tedd meg. Ennyit megérdemel minden ember... aztán abból még nagyobb botrány lehet, ha ahhoz gyáva vagy, vagy annyi gerinc nincs benned, hogy a képed odatold. A cirkusz meg benne van a pakliban, el kell viselned, az élet nem habostorta. Ha a szóban forgó cirkusz durvább, akkor kísérjen el vki, aki addig ott van a közelben.
14/20 anonim válasza:
Nyomj egy pisztolyt a fejéhez és úgy mond el neki! ne aggódj nem fog cirkuszolni!
15/20 anonim válasza:
Jáááj, nekem is volt cirkuszolós pasim. Kb. százszor mondtam el neki, hogy szakítani akarok. Volt ordítás, bezárt a szobába, akkor én ordíottam, eljöttem, üldözött.
Majd még egy évig küldte ilyen olyan fórumokon( face, sms, email), hogy szeret, aztán hogy utál, mikor mit!
Még a napokban is írt egy pár sort...csak nem tudom minek, már 4 éve nem válaszolok rá.
Jah és elköltöztem egy másik városba!
Ha a te pasid is ilyen, ez vár rád!
Szóval, meg ne sajnáld!:-)
18/20 anonim válasza:
Őszintén. Az igazat mond neki, hogy kiszerettél belőle és beleszerettél másba. Legyél korrekt vele, maradj végig higgadt.
19/20 anonim válasza:
Én is a személyes beszélgetést javaslom,ennyit mindenki megérdemel.Próbálj nyugodt maradni,ne menj bele meddő vitákba vagy veszekedésbe,szorítkozz a lényegre.Elmondod tömören és őszintén a mondandódat,aztán ha cirkusz készülődik,távozol.
20/20 anonim válasza:
Azért ez a beleszeretés - gondolom - eltartott egy darabig. Eddig miért nem tájékoztattad, hogy van valaki, akihez vonzódsz, akivel barátkoztok, stb.? Tulajdonképpen nem tekintetted korábban se társadnak ezt a fiút, ha ez elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!