Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido volt a leghosszabb, amennyit egy lanyra/fiura vartal? Osszejott a vegen vagy maradt viszonzatlan?
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 11:57
12/15 anonim válasza:
Fél évet.4évig voltunk együtt(távkapcsolat).2hete lett vége.
13/15 anonim válasza:
Soha nem kellett várnom, alapból nem szeretek bele olyanba aki foglalt vagy nem mutat felém érdeklődést. Egy-két hónap randizgatás után ki lehetett mondani hogy egy pár vagyunk. 25L
15/15 anonim válasza:
Elvileg én se akartam soha foglalt pasiba beleszeretni, de ez nem így működik, ez nem matek. Akibe én beleszerettem, ő akkor szabad volt, mikor megismertem, csak nem volt alkalmunk találkozni, beszélgetni, nem első látásra volt, szép lassan vettem észre magamon, hogy mit érzek, nem hirtelen, közben lett valakije, és próbáltam az érzéseimmel hadakozni, de azok egyre erősebbek lettek iránta. Aztán egy idő után megint lett alkalmunk összefutni, és azt vettem észre, hogy bámul, majd' kiugrik a szeme, és egyre figyelmesebbé vált velem, miközben a párjával, aki másokkal flörtölget, egyre jobban távolodnak el. Mit kezdhetnék az érzéseimmel, amiket nem tudok irányítani? Maximum visszafogni tudom, de azt nem tudom megszabni, hogy kit szeressek. Jó annak, akinek ez simán megy, elém mindig akadályt gördített a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!