Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ido volt a leghosszabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido volt a leghosszabb, amennyit egy lanyra/fiura vartal? Osszejott a vegen vagy maradt viszonzatlan?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 11:57
1 2
 1/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
Fél év... siker!
2014. aug. 23. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
2 hete :P volt a vége kimondta hogy csak barátként szeretne engem, 1 évet vártam rá és amikor azt mondtam hogy akkor inkább megszakítom teljesen a kapcsolatot akkor azt írta a lány hogy még szeretne velem beszélgetni majd de csak barátént.....
2014. aug. 23. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
6 év és viszonzott. Voltak közben dolgok, de komoly kapcsolat nemigazán. Most együtt élünk, gyerek is van.
2014. aug. 23. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
1 éve várok valakire, most van az az állapot,hogy megmondom felejtsük el egymást, mert nagyon szenvedek miatta.
2014. aug. 23. 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Rám 3 évet várt a férjem. Elég meggyőző volt! Szerintem nincs több ilyen férfi a világon. Ezzel nekem bebizonyította, hogy ő a igazi! 6 éve vagyunk együtt, most jön a baba :)
2014. aug. 23. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:

En 4 eve vagyok szerelmes egy sracba, de az csak amolyan platoi szerelem. Nem ismerem igazan, csak feluletesen. 13 eves voltam mikor megtetszett, de hat nem mertem nyilvan annyi idosen kezdemenyezni.

Mikor meglatom gorcsbe all a gyomrom. Nem hittem h ilyen letezik de megis.:D

Nem ugy vagyok bele szerelmes, ez ilyen gyerekszerelem vagy nem is tudom.:D

De neki os ket evig volt parja, nekem masfel, jelenleg is randizom valakivel, ugyhogy nem is jutott eszembe barmit is lepni az ugy erdekeben, de ha egyszer mindkezten szinglik leszunk megprobalom...:D

2014. aug. 23. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Én majdnem 2 éve várok valakire, mikor megismertem, egyedülálló volt, közben lett valakije, akivel most laposodófélben van a kapcsolatuk, a másik is másokkal flörtölget, és köztünk meg most kezd alakulni. Én bizakodó vagyok. Soha senki nem volt ilyen hatással rám.
2014. aug. 23. 12:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Én jelenleg 2 hónapja várok valakire.

Válófélben van,és titokban van a kapcsolatunk.

Eddig úgy néz ki, viszonzott, és azt mondta, velem képzeli el a jövőt, meg szeret, de 2 hónap múlva visszatérhetünk erre.

Ugyanis én is szeretném vele a jövőmet, de nem akarom beleélni magamat semmibe.

2014. aug. 23. 12:31
 9/15 anonim ***** válasza:
6 év. Nem jött össze.
2014. aug. 23. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Kb. 8 év, viszonzatlan volt...
2014. aug. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!