Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajajjj, mi lesz, ha nem leszek szimpatikus, vagy beégek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel randizgatok, de most elhívott egy szülinapi buliba, mert már kiváncsi rám a haverja.Igent, mondtam, bár nagyon félek, mert nem ismerek a társaságból senkit.táncolni meg utálok. És mi van ha nemtudom, hogy mit csináljak? Mert 4-5-6évvel is idősebbek... Elég zárkózott típus vagyok! Segítsetek, mit csinálhatnék? Köszönöm a válaszokat.2010. jan. 15. 18:00
1/6 anonim válasza:
csak természetesen...ha nem szeretsz táncolni ne táncoljj inkább beszélgess velük külön külön úgy nyitottabb vagy azthiszem :)
2/6 anonim válasza:
Meg fognak enni :D
Szerintem minden fiú téged fog nézni, és irigykedik majd a barátodra...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 15. 19:50
4/6 anonim válasza:
Igyál egy kis bort, általában segít :)
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, igen, arra is gondoltam már...
2010. jan. 15. 20:13
6/6 anonim válasza:
Igen, igyál kis bort, meg NAGY pálinkát, az a tuti. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!