Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, érdekelne a véleményetek, mikor léptek, ha az alábbi helyzet áll fenn?
Figyelt kérdés
Ha benne vagytok egy több, mint egy éves kapcsolatban, de közben lassan beleszerettek másba, akin látjátok, hogy kölcsönös az érdeklődés, meg még az aktuális barátnő is flörtölgetni kezd mással, mennyi idő után léptek? Meddig maradtok benne kényelem miatt a már meglévő kapcsolatban, amiből már mindketten kifelé tekintgettek kisebb-nagyobb mértékben?2014. aug. 22. 20:44
1/2 anonim válasza:
Ha még fiatal vagy nem érdemes sokáig húzni a kapcsolatot, főleg úgy hogy mindketten másra vágytok. És szerintem ilyenkor a szakítás legfőbb oka nem az új pár/szerető "beszerzése", hanem az, hogy egyszerűen eltávolodtatok egymástól, kiszerettetek a másikból és egyszerűen csak a megszokás maradt meg.
De ha már van közös gyereketek, és esetleg a menyasszonyod /feleséged akkor szerintem nem érdemes szakítani vele, mert szerintem a család fontosabb. És itt nem csak az esküvőről/házasságról beszélek mert az csak egy aláírt papír, és ugyebár anélkül is fel lehet nevelni egy gyereket. De az csak a gyerekkel lenne nagy kib*szás ha apa nélkül nő fel...
Nem vagyok férfi, de azért gondoltam megosztom én is veled a véleményem.
2/2 A kérdező kommentje:
Én családban nőttem fel, de a szüleim folyton marakodtak, gyerekként egyáltalán nem volt jó így felnőni, hiába éltem egy fedél alatt mindkét szülőmmel. Egy ismerősömékről van szó a kérdésben, én kívülről látom őket.
2014. aug. 25. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!