Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Gondolkodtam kettőnkről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gondolkodtam kettőnkről, beszélnünk kell. " üzenet után milyen hamar reagálnál a párodnak?

Figyelt kérdés
Ha azonnal ,akkor miért? Ha pedig várnál a reakcióval akkor szintén érdekelne az ok.
2014. aug. 21. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha azonnal: megijedek, mert ez sosem jelent jót.....

Nem azonnal: éppen dolgozok, nem láttam az üzit, nem érdekel, stb..

2014. aug. 21. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Azonnal. Hogy miért? Minek halogatni a dolgot, azzal jobb lesz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Várnék, mert először lehet lefagynék...
 4/9 anonim ***** válasza:
Valamennyit várnék, kb 10-20 percet gondolom, aztán írnék vissza, hogy rendben, hol és mikor találkozzunk?
2014. aug. 21. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Azonnal, mert nagyon kíváncsi vagyok, és tudni szeretném a dolgot.
2014. aug. 21. 13:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Mégis mennyit várnátok?

Én írtam a páromnak ezt tegnap este 10 körül mert telefonon nem értem el, csak mert tényleg komolyan el kell beszélgetnünk a kapcsolatot illetően. Egyáltalán nem törődik velem, és így nem tudnám folytatni, változtatni kellene a dolgokon. Szóval nem elsődleges célom a szakítás, épp ellenkezőleg. Viszont el kellene gondolkodnia komolyan hogy mennyire akarja ezt az egészet.

Kicsit megalázó hogy még mindig nem reagált. Ha nem is jelentkezik akkor hagyjam?

2014. aug. 21. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez kicsit olyan mintha szakítani akarnál ... Am meg 5-6 percen belül ha éppen nem dolgozom és nem alszok ....
2014. aug. 21. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Azonnal:)
2014. aug. 21. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
nyugi, majd ír.. a pasik nem dramatizálják túl a dolgokat :)
2014. aug. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!