Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belenéztem a barátom leveleibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenéztem a barátom leveleibe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom elég gusztustalan meg minden hogy belenéztem a barátom FB-jába.. De ő mindig akar egy fél órát a gép előtt mikor én már ágyban vagyok. Tegnap odamentem és gyors kilépett mondta hogy már kész. De reggel is arra keltem hogy ott ül. Szóval bele néztem most és egy másik lánnyal beszélget és írta neki hogy 10x belépett hogy jött-e üzenet a lánytól. Meg küldjön neki képet. Olyan szexi meg hasonló szavak. Mikor én olvastam teljesen ledöbbentem... Nem tudom elmondjam neki?

2014. júl. 10. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én elmondanám neki. Nem szép, hogy belenéztél, de az se szép, amit ő csinál...
2014. júl. 10. 11:03
 2/13 Andrea Henrietta ***** válasza:
100%
Én a helyedben először kérdőre vonnám, hogy mit rejteget a fb-on előlem, és csak utána ha nem vallja be, mondanám el, hogy láttam mit is csinál.
2014. júl. 10. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne vond kérdőre! Semmi értelme. Ennek a kapcsolatnak vége. Ha ő szeret akkor másnak nem írogat ilyeneket és nem kíváncsi másra.
2014. júl. 10. 11:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményeket! Mostantól jobban kinyitom a szemem és lebuktatom ha tudom..
2014. júl. 10. 11:13
 5/13 anonim ***** válasza:

A szemét félrekacsingat. sajnos mondd meg neki hogy te nem leszel szamár a ló helyett és pá.

ez már megcsalás..

na én is beleszoktam nézni néha a fb-jába a barátomnak.

2014. júl. 10. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretne ilyet nem csinálna! Jobb lenne ha vége lenne. Ha meg nem szólsz még fogja csinálni, ha pedig szólsz pes megbocsájtod akkoris fogja csinálni, mert megbocsájtottad!
2014. júl. 10. 11:17
 7/13 A kérdező kommentje:
mondjuk előttem 2 10 hónapos kapcsolata volt és kb 20 egyéjszakása.. mikor meghallottam. (lehet nem vallotta be mind)hát szép. Mi 3 hónapja vagyunk együtt és mindig kihangsúlyozza hogy szeret és hogy csak engem szeret. Azt hittem hogy egy 25 éves srác már nem csinál ilyeneket.
2014. júl. 10. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
dehogynem... még a 35 éves is csinál ilyet. nem a kortól függ.
2014. júl. 10. 11:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a dolog igen ismerős nekem. Exemmel voltam így. Nálunk úgy alakult a dolog, hogy belenéztem.. többször. Elég sokáig húztam a dolgot. Amíg megláttam egy olyan dolgot, ami totálisan felnyomta bennem a pumpát, és abban a percben szóltam a barátomnak. Elmondtam neki, hogy görény vagyok hogy belenéztem, de ez mégis mi? Együtt voltunk utána még elég sokáig. De felejteni ezeket nem lehet, és a bizalom sem volt utána már a legjobb.

Mindenképp mondd el neki hogy tudsz róla, vagy így vagy úgy. Ne hagyd sokáig úgy őrülni magad, mert az nem tesz jót!

2014. júl. 10. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Lebuktatod?

Már nincs honnan, és nincs hova.

Vége van, akárhány éves.

2014. júl. 10. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!