Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a barátom leveleibe. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom elég gusztustalan meg minden hogy belenéztem a barátom FB-jába.. De ő mindig akar egy fél órát a gép előtt mikor én már ágyban vagyok. Tegnap odamentem és gyors kilépett mondta hogy már kész. De reggel is arra keltem hogy ott ül. Szóval bele néztem most és egy másik lánnyal beszélget és írta neki hogy 10x belépett hogy jött-e üzenet a lánytól. Meg küldjön neki képet. Olyan szexi meg hasonló szavak. Mikor én olvastam teljesen ledöbbentem... Nem tudom elmondjam neki?2014. júl. 10. 11:01
11/13 anonim válasza:
Nem gondolom hogy te vagy a hibás hogy belenéztél, ha valaki ennyire gyanúsan viselkedik, az kihívja maga ellen a sorsot. Dobd ki, ebből már nem lesz semmi.
12/13 anonim válasza:
Dobd ki, de úgy, hogy megemlegesse. Egyáltalán ne szégyelld magad, hogy beleolvastál! Szóval szakításkor vágd nyugodtan a szemébe, hogy ez már megcsalás volt. Amúgy szerinted a hazugság és a hűtlenség (amit ő tett) egyenértékű bűn lenne a kiváncsiságnál? Nem hinném. Csöppet se legyen lelkiismeret furdallásod, az ilyet nem kell eltűrni. Vannak épeszű pasik is a Földön. És 20 egyéjszakás rohadt gáz, én félnék a nemi betegségektől... Bár felteszem, nem az első alkalom előtt mondta ezt el Neked...
20L
13/13 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy miért viselkedik ilyen furcsán, ha azt mondja, semmi, akkor mondd neki, hogy megnézted és láttad, miket ír. Ilyen hazug és megbízhatatlan ember nem jó párnak. Én csak akkor maradnék vele, ha őszintén meg tudnánk beszélni és hihetően megígérné, hogy nem lesz többi ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!