Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még friss a kapcsolat. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még friss a kapcsolat. Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Kb 5 hónapja ismerkedtünk meg közelebbről, és kb 2 hónapja feküdtünk le egymással először. Azóta hetente többször is szeretkezünk.Nagyon jól megvagyunk..de!! Az utóbbi alkalmakkor észrevettem, hogy izzadság szaga van, sőt van úgy,hogy ugyanaz az alsógatya van rajta 2-3 napig. Én szeretem őt, nem akarom megbántani vagy elveszíteni..de hogyan mondjam meg neki finoman? (egyébként szegény családból való, 23 éves, sok a családi probléma,egyedül van mindenre, dolgozik, ellátja az otthoni feladatokat, lelkileg sem ép..stb)
2010. jan. 15. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

figyelj mond el neki h. mi lenne ha együtt fürdenétek akkor ezt megis oldottad, vagy egyszerűen mond el neki, h. szeretnéd hatisztálkodna mert megőrülsz azért ha tudfürdő illata van!!

ennyi mond el neki ha igazán szeret ezért nincs felháborodás...légy vele igaz!

2010. jan. 15. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Velem is elö fordult már,én vettem neki gatyát és illatszerekket és..............szépen elmondtam neki,hogy illenne adnia magára legalább egy kicsit...a férfiak többsége még fogat sem moss...."de ha valaki szeret valakit akor képes elfogadni a rossz tulajdonságait",amit ha több idö után képes lesz elválni a rossz szokásaitól.

És hidd el a jó embereken majd megsegít isten....

white angel

2010. jan. 15. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Hát megmondom őszintén, hogy bármennyire is szeretném vagy bármennyi idős a kapcsolat én kiábrándulnék belőle. A mai világban már nem újdonság a minden napos tisztálkodás. Sőt az ápoltság sem pénz kérdése. Ha szegények is de víz és szappan csak van otthon... ehhez hozzájön az alsónemű cseréje. Még saját magának is kitudná mosni az alsógatyáját. Amikor szültem a kórházban volt egy cigány kiscsaj, nem volt gazdag, minden nap mosta a hálóingjét és a bugyiját. Ott szárította a radiátoron... DE a lényeg az, hogy tiszta volt! Úgy, hogy egy szavam sem lehetett, mert nem volt semmilyen "szaga".
2010. jan. 15. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ne kerülgesd a..., mond meg neki a frankót, lehet, hogy kicsit megszeppen, de tuti jobb, mint célozgatni, aztán fel sem fogja.:)

tommy

2010. jan. 15. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:

11:40: egyetértek...

tommy

2010. jan. 15. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj. Őneki ez a normális, nyilván ezt szokta meg. Most lehet, hogy változtat, de őneki alapban ez a normális, szerintem később vissza fog térni erre, ha változtat is. Kiábrándító, tudom, mert az én párom is ugyanez. Később undorodni fogsz, ha hozzád ér és abszolút kiábrándító lesz. Egyenlőre beszéljétek meg, célozgass milyen illatokat szeretsz. És figyeld meg a család szokásait! Ők fürdenek rendszeresen, mernék rá fogadni! Légy erős!
2010. jan. 15. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!