Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Mennétek, vagy maradnátok? Bővebben lent!
20 éves lány vagyok. 3 évvel ezelőtt egy nyarat párizsban töltöttem, ahol megismerkedtem egy kint élő magyar féfival. 7 évvel idősebb nálam, de szerelem volt első látásra. Amikor haza kellett jönnöm, olyan rossz érzés volt, viszont mivel iszonyatosan anyás vagyok(ha szégyen ennyi idősen, ha nem, a mai napig az vagyok) valahol jó volt, újra itthon. De minden nap beszéltünk, és próbáltunk sűrűn találkozni. Másfél év távkapcsolatban élés után,hazajött hosszabb időre Magyarországra. Azóta itt él újra, viszont menne vissza Párizsba, és szeretné, ha én is vele mennék. Mondván, örökre.
Tudom ebben a korban már le kéne szakadni anyáról,de én nem ilyen hirtelen gondoltam.Párizs nem a világ vége, bármikor haza tudok jönni, de akkor is,a nyelvet se beszélem, és kint munkám sem lenne. Viszont, iszonyatosan szerelmes vagyok a barátomba. Mit tennétek a helyemben? Augusztus 31-ig van időm eldönteni, aznap kéne elindulni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!