Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline személyiségzavarral rendelkező emberek hogyan viselik a szakítást?
1-es, te is BPD-s vagy?
Én tavaly november óta járok pszichiáterhez, szóval ez megvan, önkárosítás sosem volt tettlegesen, csak gondolatban...
Tapasztalatlan vagyok, mivel ez az első kapcsolatom, sokszor gondolom azt, hogy valakit csak akkor tudunk értékelni, amikor már nem lehet velünk. Úgy összességében voltak problémák, amiket enyhített a kapcsolat, de sok olyan volt amit felerősített.
Nem nem vagyok az, csak szimplán érdekelnek az ilyen dolgok. :)
Akkor az szerencse ha nem vagy önkárosító, mert sokaknál ez gond. Viszont ha te az vagy, inkább te tudnál nekem mesélni hogy ezt milyen is megélni. :)
Én ugyan nem voltam együtt azzal a bizonyos személlyel, de szerelmes voltam belé és össze is jöttünk, de aztán gondolt egyet... és volt arca köszönés nélkül elsétálni előttem. Két dolog járt bennem: utána megyek és kitépem az összes haját illetve, hogy mindjárt a föld alá süllyedek szégyenemben és szomorúságomban.
Érdemes lerázni, én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!