Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyen, hogy ha 17 éves és még szűz? (lány)
Te mekkora marha vagy! nem ciki ha szűz! Majd azzal veszjtse el akivel karja, akit szeret és viszont szeretik!!! Én pl 15évesen vesztettem el, szeremles voltam, de utánna a srác kidobott, sokat sírtam miatta, s megbántam h akkor odaadtam neki magam!!!
Úgyh nyugodtan várj az igazira!
ja és Amerikában tombol a szüzességi fogadalom láz!
Az utolsónak!
Szerintem nagyon igazad van...(:
és igen pont ez hogy minden pasi arra megy hogy jól meg... alányt... és utánna meg el hagya
Ehh... na jo, 03:53: felpontoztam az utolsot, de tevedett most is! Tudomasom szerint nem 'na kislanyom, ha nem varsz hazassagig a szexszel, akkor kitagadunk'-szellemisegben neveltek ot. Szep lany, viszont meg eretlen. Legalabbis a 15 eves k.rvakhoz kepest. Komolyabb baj ezzel nincs is szerintem, en is keson ero tipus voltam, viszont nincs semmi szexualis vagy lelki problemam. Szerintem 15 eves csajnal, hacsak nem teljesen gyerekes, akkor nem defektusrol van meg szo. Ha 18 eves koraban is igy fog viselkedni, mint most, az mas.
08:29 - kosz. Egyetertek.
09:55 - ez mind szep es jo, bar nem vagyok hive a dolognak, bigottsagnak tartom mar ezt is. Egyebkent egy kis ellentmondas: honnan veszed, hogy a szeretet, elfogadas, biztonsag nelkul a szex nem jo elmeny, ha mindig csak ugy probaltad, hogy ezek meg voltak? Ja, es nem onzo diszno az, aki nem bir varni. Az onzo diszno az, aki megdugja a csajt, es nem foglalkozik azzal, hogy a csaj is elmenjen. VISZONT! Aki nem varni, az attol meg szeretheti a baratnojet, csak nem erti meg, miert nem akarja a lany a szexet, amikor a srac tudja, hogy a szex jo lenne mindkettojuknek. Es nem akar szex nelkul elni, nem akarja a baratnoje kezet megkerni csak a szexert, amikor meg bizonytalan az egesz. Foleg addig, amig nem tudjak, hogy szexualisan mennyire illenek ossze.
10:39 - szuzessegi fogadalom laz. LOL. Azert ez is tulzas. Foleg, ha laz. Divatbol ezt csinalni. Durva.... hulyeseg.
Kerdezo - egyaltalan ne altalanosits te sem! Soha nem voltam ugy, hogy dugas utan elhagyom a lanyt. Sot, meg varni is tudtam. Belathato ideig persze.
RJ 19/F
Sziasztok!
Hát én 19 éves lány vagyok és SZŰZ.
Pedig nincs semmi bajom, nem vagyok csúnya, kövér sem, nem vagyok gyerekes (szerintem), és semmilyen lelki problémám nincsen és nem érzem úgy, h azért mert szűz vagyok, kimaradnék vmiből. Egyszerűen így jöttek össze a dolgok....
És nem bánom, h amikor elveszthettem volna, nem éltem a lehetőséggel, mert biztos megbántam volna...
Elég fura ember lehetsz, ha azt mondod, h 17 évesen ciki, h vki szűz.....
11:44
Igen szüzességi fogadalom láz. Ezt mondjuk én is hülyeségnek tartom. Sok sztárocska tett már ilyet.
Ez abból áll, h van egy szerződés az apával, h a lány megfogadja h csak a nászéjszakán veszíti el. ha hamarabb megtörténik akkor az apa kitagadhatja a lányát, nem közeles ezek után gondoskodni róla!
Oltári baromságnak tartom én is, de ez van...
21L
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 07:18"
Rólad mit lehet írni? Egyszerűen balfék vagy, hogy ilyen idősen még senkinek sem kellettél. Vagy iszonyú ronda, esetleg anyuci mellein csüngő idióta.
A kérdezőnek: te teszed fel a kérdést, s még neked áll feljebb? Tipikus aggszűz viselkedés, véleményt kérsz, aztán ha nem egyezik a tieddel, akkor rögtön csipogsz. Téged sem fog kinyalni soha senki. Mondjuk, lehet, hogy azért vagy szűz, mert nem tisztálkodsz, s akkor nem is kár érted:-D
00:19 - na persze... utana meg lojuk le, mert mar nem kell, nem er semmit, eladni se tudjuk, nem? Errol eszembe jut az egyik kedvenc fmylifeos story, ami leforditva kb. ennyi: "mindig hazassagig szerettem volna varni a szexszel, de 3 eve van baratom, es meggyozott az ellenkezojerol. mikor lefekudtunk, csodalatos volt, de masnap reggel azt mondta, hogy elhgy, mert nem tud olyan not felesegul venni aki mar nem szuz." Nem abszurd szerinted egy kicsit?
RJ 19/F
ma 02:27
Nem hiába, ahogy egy tanult kolléga mondaná: virginity is overrated, pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!