Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szégyen, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyen, hogy ha 17 éves és még szűz? (lány)

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 00:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%

Hmm.. rossz tipp, mernok. Nem kell leoltani csak azert valakit, mert 17 evesen meg szuz. Lehet, hogy a legtobb csaj mar nem, es igen, virginity is overrated. Tudom, egyetertek. Egyebkent te miert kuksolsz otthon?

RJ 19/F

2010. jan. 15. 02:57
 12/30 anonim ***** válasza:
39%
RJ, attól, hogy minden topikba beírod, hogy virginity is overrated, attól még nem így van (és az angoloddal kapcsolatban sem győzöl meg senkit, sőt). Maximum neked, mert még nem jött össze, de ahelyett, hogy szembenéznél a problémával, alkottál egy efféle elvet- gondolom pár év elteltével a "minden férfi disznó" jelmondattal síkra szállva valami feminista mozgalom élharcosa leszel.
2010. jan. 15. 03:16
 13/30 anonim ***** válasza:
48%

Ehmm... szep dolog, amikor szegeny 17 eves szuz csajt probalom megvedeni, es engem szolsz le. Nem irom be minden topicba, ez volt a masodik. Egyebkent ma talaltam ki (vagy tegnap, vagy mikor irtam be), angolul jutott eszembe. Ha jobb igy, akkor: a szuzesseg tul van ertekelve. Egyebkent szerintem igy van (legalabbis szuz fiuknal), mert nem nagyon valtozik semmi, miutan elvesztik... nekem pedig osszejott, nem velem kell foglalkozni, nem en teszek fel hulye kerdeseket, meg nem is en mondom azt egy 17 eves szuz csajnak, hogy menjen, keressen valakit es dugassa meg magat, mert ez igy nincs rendjen...

RJ 19/F

2010. jan. 15. 03:23
 14/30 anonim ***** válasza:
24%

Megvédeni? Ugyan mitől? Kamuzol szegénynek összevissza, nem hinném, hogy ez szerencsés megoldásként aposztrofálható. Abba ne is menjünk bele, hogy teljesen irreleváns a meglátásod, hisz emitt lányról van szó- ha esetleg elkerülte a figyelmed, bár, szavaidból ítélvén nem.

Attól, hogy a szüleid így neveltek, valamiféle konzervatív szellemiséggel megfertőzve, attól még nem kell mindenütt, fellengzős angolsággal (sic!) osztani az észt. Nem e világ gyermeke vagy, s burokban élsz (vagy legalábbis a családod), ha szerinted normális jelenség egy szűz, 17 esztendős leány. A véleményeddel nincs gond, eltekintve attól, hogy szegény kérdező elhiszi, hogy vele minden rendben van, s elindul egy olyan antiszocialitás felé vezető úton, amiből majd 35-40 évesen antidepresszánsok segítségével sem fog tudni kimászni.

2010. jan. 15. 03:31
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Eleg keves informaciom van arrol, hogy a lany mennyire normails. A jelenleg elerheto informaciok alapjan siman lehet normalis. Azt nem mondanam, hogy az is normalis, aki azt mondja, hogy hazassagig kell varni, stb. Tudod, mit? Igazad van, keresek valami randomarcot, aki megdughatja a 15 eves hugom, mert nem tudok rola, hogy lenne baratja.

Szoval szerintem mindenki mashogy erik, valaki 14 evesen erettnek tartja magat a szexhez, valaki csak 18 evesen. O dolga. Ja es ott a masik is: van-e baratja, akivel lefekudhet egyaltalan.

RJ 19/F

2010. jan. 15. 03:37
 16/30 anonim ***** válasza:
28%

Tudtam én, hogy a családi problémáidat vetíted ki jelen helyzetre. A húgod itt nem tényező. Attól, hogy így nevelték, vagy éppen ronda, s ezért még nem kellett senkinek, ez még nem normális. Jellemző, hogy a reflexiód egyből a támadó hangvételű randomarc-maszlag, ahelyett, hogy pl. végiggondolnád, vajon van-e bármi értékes a húgodban, ami miatt felkelthette mások érdeklődését. Tudom, hogy nehéz testvérként objektívként szemlélni a problémáit, de hidd el, megéri.

AZ érettség egy dolog, a konvencionalitás egy másik. Pl. sokan 40-42 évesen sem érettek arra, hogy dolgozzanak felelősségteljesen. Akkor mit javasolsz? Velük mit kezdjünk?

Jó ez a szexbéli mentális, testi és lelki érettség duma, de nemigen meggyőző.

És mondom még egyszer, ha szereted a testvéredet, akkor beszélsz vele az esetleges defektusairól, ami miatt itt tart. Attól, hogy vele baj van, nem kell minden korabelit hitegetni.

2010. jan. 15. 03:53
 17/30 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom ember, ekkora f***ságokat régen olvastam, amit te itt összeírsz. Aki 17 évesen szűz, azzal valami probléma van......... JÉÉZUSOM. Én 22 éves fiú vagyok, és szűz. Na? Írjál rólam is pszichológiai szakvéleményt kérlek.

(marha)

2010. jan. 15. 07:18
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
fpp...jesszusak XD ..... miket írnak ide... szerintem nem szégyen.. inkább az a szégyen, hogy sokan 12-3 évesen veszítik el... meg én megvédenlm RJ-t.. mert, ha valakinek nincs pasija 13-4-5 évesen, az nem azt jelenti, hogy ronda..... mert hát mindenki tudja, hogy az általános iskolás fiúk a lányokon nem a szépséget nézik,hanem, hogy ki a legérettebb és a legribisseb.... az ilyen lányok mind kiégnek... nekem is volt ilyen osztálytársam.. és most hol van? sehol.....
2010. jan. 15. 08:29
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Akik szerint gáz, hogy valaki 17 évesen még szűz nyilatkoznának 10 év múlva is. (feltéve, hogy meglesz az oldal) Én vártam az esküvőig és nem bántam meg. Azóta eltelt az a bizonyos tíz év, és elég jól látható már melyik életforma hova vezetett. A világ lehet, hogy megváltozott, de az ember alapvető igényei a szeretetre, az elfogadásra és a biztonságra nem. A kérdésfeltevőnek üzenem, hogy ezek nélkül a szex minden lesz csak jó élmény nem.

A beszólogatóknak meg annyit, hogy nem mindenki ronda aki nem adja magát olcsón. Csupán csak többre értékeli magát, mint hogy odaadja az első szerelmet hazudó fiúnak. Aki szeret az tud várni, aki nem tud engem megvárni az meg egy önző disznó aki csak a saját kielégülésével törődik.

2010. jan. 15. 09:55
 20/30 A kérdező kommentje:
loool... te aki lecseszted RJ... neked jobb ha ribanc lenék?? amugy meg a pasikérdésebn.. igen van...
2010. jan. 15. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!