Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan koptassak le egy fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassak le egy fiút magamról?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyam társam aki belém van zúgva. Bármit megtenne azért hogy megszeressem őt. De én nem akarom. Nem csak azért mert ha járnék vele akkor a suliban mindenki cikizne, hanem azért is mert egyáltalán nem jön be a stílusa. Mindenben teljesen egymás ellentétei vagyunk. Meg már maga a tudat hogy járunk hányingert kelt bennem.

A lényeg az hogy egyszer megkérdezte hogy találkoznánk-e valahol. Barátnőm azt mondta hogy szívassuk meg. Megbeszéltem vele egy helyet hogy ott találkozunk. Ő el is jött, ott állt egy órát kb aztán elment.

Amúgy nem tom mit akar ha oda se mer jönni hozzám suliban... :/

A kis becsapás óta eltelt pár hónap és még mindig szerelmes belém. Folyton írogat nekem, hogy mikor megyek már hozzájuk stb. Pedig tudja hogy én nem kedvelem őt. Hogy tudnám lerázni? valami ütős beszólás is jó lenne szerintem.

2014. aug. 19. 22:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
perpillanat most is beszélek vele. és semmi jelét nem adja/adta hogy bánná azt hogy nem mentem el e megbeszélt randira.
2014. aug. 19. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Várj leírom mit csinálj

1. Mondjuk ne beszélgess vele ha ennyire nem birod minek jó pofizni?

2. Leírod hogy felejtsen el, ne írjon többet stb. Finoman elküldöd a francba ha nem ért a szép szóbol

3. Letiltod és elkerülöd

Ennyi

2014. aug. 19. 22:58
 13/13 anonim ***** válasza:

ő jobban szeret téged mint te őt sajnos a kapcsolatban is ez lenne.

ez a találkozós dolog elég fszság volt legalább próbáld megismerni...vagy ha nem akkor legalább barátok lesztek.

2014. aug. 20. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!