Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szereti még?
Egy hónapja vagyunk együtt a barátommal.
Ahányszor találkoztunk majdnem annyiszor szóba jött az ex csaja...Eddig még nem szóltam neki, gondoltam abba fogja hagyni egy idő után. Hát nem. Utoljára tegnap találkoztunk,akkor volt a hófordulónk, de még aznap is szóba jött a volt csaja. És nem is hogy szidná, hanem a régi emlékeiről mesél amiket együtt csináltak régen.
A csajjal majdnem 2 éve szakítottak, mégis úgy látom még mindig húz hozzá a szíve..
szerintetek van okom aggódni?
Ez abnormális... Oké, hogy mesél neked a régi élményeiről, de hogy már a kapcsolatotok legeleje is erről szól, az gáz.
Mennyi ideig voltak együtt? Tartják a kapcsolatot?
Megmondtad már neki, hogy téged ilyen mennyiségben bánt ez a téma?
Ilyenkor még ismerkedni kell, egymással foglalkozni, később lehet mesélni, mikor már bizalmi kapcsolat van...
Beszélj vele!
4.: jol tetted :D
5.: masfel evig voltak egyutt es igen tartjak a kapcsolatot
Eleg sokat beszelnek chaten azt mondta..
Es tudom beszelnem kene vele de nem akarom hogy azt higyje hogy feltekeny vagyok..de mostmar szolbi fogok neki ha megint szoba hozza mert mar elegem van..
Koszi a valaszokat mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!