Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még mindig szereti?
Hali a mostani barátnőm régen szerelmes volt az egyik haveromba (pettig volt közöttük a max) csak akkor én még észre se vettem a lányt
aztán még 2013 telén is a csávó miatt sírt a csávó miatt
ezen a nyáron összejöttünk és elég sokat beszél a csávóval még mindig ( de állítsa szerint már nem érez semmit és nincs okom az aggodalomra) de 1 hete a csávó lement balcsira egy haverjával meg a szüleivel és lehívta a barátnőmet meg barátnőm barátnőjét
szerintetek van okom rá?
Ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz szikra.
De szerintem nem kell aggódnod, nem hiszem, hogy bármi történne
ne értsétek félre sosem jártak csak kavarás volt köztük
igen lement el is mondtam hogy rosszul esett azóta elég fura lett ( nem mondja hogy szeret facen sokkal inaktívabb velem ) mert egyszer ő is megkért hogy hagyjam abba egy rossz szokásomat de nem tettem (zöldteázást)
mondtam neki hogy féltéken vagyok mondta hogy eskü nincs semmi de mégis érzem hogy valami nincs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!