Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrondhat egy kapcsolatot, ha az egyik fél túlságosan szereti a másikat?
Bizony eléggé megnehezíthet egy kapcsolatot. Egyetértek a 3. válaszolóval, inkább ragaszkodásról van szó.
A párom 0-24-ben velem akar lenni, állandóan ölelget meg csókolgat, mindennél jobban szeretem és vele tervezem a jövõmet de egyszerûen az agyamra megy a viselkedésével. Mostanában már annyira idegesít ha odajön hozzám, hogy legszívesebben megütném vagy ellökném magamtól. Sokszor tudnék sírni is emiatt, nagyon kikészît, hogy ilyen. :(
Hiába próbálom vele megértetni, hogy megfojt de nem bírja megérteni.
L
Igen,el lehet.
Senki sem szereti,hogyha a másik állandóan a nyakán lóg,kell szabad teret adni a másiknak!
Időtök van még,mint a tenger együtt lenni...sőt lehet még meg is unjátok egymást :) :) :)
De a lényeg,gondolom a párkapcsolatod előtt is voltak /vannak barátnőid: kapcsolódj ki velük.
Keress valami jó hobbit,ami leköt stb.
Ez tény és való, én se szerettem, mikor állandóan rám voltak akadva. Nem vagyunk együtt, én szeretném. A többi majd kiderül.
Egyébként 21/F
Hát akkor most ne rontsd el.
Ne ronts ajtóstól a házba,csak finoman,ne te diktáld az ütemet,hanem figyelj arra,hogy mi az ami esetleg sok neki egy kicsit.
Bókolj neki,lepd meg és ne légy mindig a nyakán.
Alapból jó,hogy a férfi kezdeményez,de kicsit húzni kell azért a nők agyát is :) Had közeledjen ő is,a dolognak nem szabad egyoldalúnak lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!