Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25-30as férfiak! Szégyellnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30as férfiak! Szégyellnétek egy plasztikázott barátnőt?

Figyelt kérdés

Nem egy Voksán Virágról beszélünk.

Mondjuk, hogy mű melle van és a combját és a hasát is plasztikáztatta. A műtétekre azért volt szükség mert 60 kilót fogyott és lógott a bőre. Mindezt csak műtéti úton lehetett már helyre hozni.

A kérdésem: Szégyellnétek a barátnőtöket mondjuk a családotok vagy barátaitok előtt?

2014. aug. 19. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
ha a bőrét rakták helyre és nem töltötték meg műanyaggal akkor nem. Akkor nálam ez kb annyira számít mint egy sérv vagy vakbél műtét. Semennyire.
2014. aug. 19. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
A mű mell zavar. Nem azért mert szégyellem, hanem mert érintésre nem az igazi. A bőrfelvarrás viszont nem érdekelne.
2014. aug. 19. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem a mell nagyobbítással meg a többi "javítással" van problémám...de megfelelő belsővel az is kompenzálható...és a párom nekem kell megfeleljen nem másoknak...szóval pl ha egy olyan párom lenne mint amilyet te leírtál az nem zavarna, mások véleménye meg egyáltalán nem érdekelne...a családomban megértenék...a legjobb barátom tuti elmondaná a nagy poénját négyszemközt :D de ő is elfogadná a párom...

21F

2014. aug. 19. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem,szégyen büszke lennék rá30f
2014. aug. 19. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok, és nem szégyen, hogy az elhatározásod véghez vittet, 60kg nem piskóta, hagy nyomot a bőrön. Gondolom nem azért dolgoztál, hogy a tested elcsúnyuljon, szóval teljesen érthető oka volt, hogy kés alá feküdtél.

Még egyszer gratula a fogyáshoz, és a kitartáshoz.

2014. aug. 19. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmmel ugyanez történt. 110-ről 65 kg-ra fogyott, majd 90 kilóval szült, és ismét lefogyott 70 kg-ra. A bőre teljesen tönkrement, a szoptatástól pedig a mellei is elfogytak - amikor túlsúlyos volt, akkor sem voltak nagy mellei. A párja rendkívül büszke rá, hisz már akkor fogyott le, mikor együtt voltak, látta, mennyire kitartó. Nekem a mellem van plasztikázva, én ezt ajándékba kaptam a páromtól, mert tudta, hogy nem szeretem a kis melleimet, és ez öltözködésnél, szex közben is zavart. Ő szerette őket, évekig próbálta velem elfogadtatni, hogy a kis mell is lehet szép.
2014. aug. 20. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!