Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ehhez hasonló mellnél jobb a plasztikázott?
Formára teljesen ilyenek az enyémek, a méretük talán eltérő (B-kosárban férnek el a 160 centis testmagasságomhoz, szóval arányaiban nagyobbak a többi részemhez képest). Nem ez életem legnagyobb problémája, de hazudnék, ha azt mondanám, elégedett vagyok a helyzettel, és az egyre több ilyen témájú kérdés bennem is vágyat érlelt az érdeklődésre. Megvan az okom rágódni rajta?
Tönkretenni? Ennél jobban? Élni kéne azzal, amit a roppant kegyes természet igazságtalanul rám osztott, csak mert úgy vagyok "original"? Pont a rengeteg előítélet az, amivel szembe kéne néznem, ha rászánnám magam. Oké, hogy nincs a homlokomra írva és beszámolni sem kötelességem róla akárkinek, de ha leendő partnerem és családja, illetve közeli barátaim előtt titokban tartanám a dolgot, az nem lenne éppen kellemes, ahogyan az sem, ha neadjisten egy életen át elszenvedhetném anyósék sárdobálását miatta. A kockázatokat vagy árakat illetően sem valami kiterjedt a tudásom.
Párkapcsolatom még nem volt, legalábbis olyan nem, amelyikben sor került volna a felfedésre. Az már biztos, hogy iszonyúan fogok feszengeni élesben (akaratomon kívül, hiába rögzíteném agyban, hogy a faképnél hagyás értelmes srácokra nem jellemző, akire igen, annak meg jobb minél előbb távoznia).
Szerintem ez a plasztikázott pl. jobban néz ki. Bocs.
Nekem így is bejön ;) A műmellnél pedig bármi jobb :)
23F
Kérdező:
Ne haragudj, én nem előítéletből mondom amit mondok, csak tényleg nem birom elviselni egy nőben a műanyagot. Ha én vele vagyok, csak rá vagyok kiváncsi, nem pedig egy technológiai műremekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!