Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ehhez hasonló mellnél jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ehhez hasonló mellnél jobb a plasztikázott?

Figyelt kérdés

[link]

Formára teljesen ilyenek az enyémek, a méretük talán eltérő (B-kosárban férnek el a 160 centis testmagasságomhoz, szóval arányaiban nagyobbak a többi részemhez képest). Nem ez életem legnagyobb problémája, de hazudnék, ha azt mondanám, elégedett vagyok a helyzettel, és az egyre több ilyen témájú kérdés bennem is vágyat érlelt az érdeklődésre. Megvan az okom rágódni rajta?

2013. nov. 22. 17:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Semmi baj, én értékelem mind a beavatkozás mellett, mind az ellene szóló véleményeket. Engem sem boldogítana a szilikontasakok bennem létének gondolata, viszont a mostani állapotot sem látom jobbnak, nagy dilemma ez.

Köszönöm mindenkinek!

2013. nov. 22. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Megint le fognak pontozni, de elmondanám, hogy mellplasztika nem csak implantátum beültetését jelenti. Ha a kérdező a műtét kockázatainak és következményeinek ismeretében is úgy érzi, hogy mellfelvarrást szeretne, akkor miért ne végeztethetné el? Ennyi erővel az esztétikai fogszabályzás is elítélendő, mert akkor meg az a természetes, ha össze-vissza nőnek a fogak...
2013. nov. 22. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
12. Ebben mondjuk igazad van... <fejet hajtok>
2013. nov. 22. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Bármilyen természetes mell jobb, mint egy plasztikázott.
2013. nov. 22. 20:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Az egyetlen igazi kérdés, hogy a jelenlegi vagy a plasztikázott melleiddel éreznéd magad jobban. És ne másoktól kérdezd meg hogy mire vágysz! Ha meg akarod csináltatni, csináltasd meg rendesen... jó sebésznél, normális méretűre... és légy vele boldog.
2014. aug. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!