Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ehhez hasonló mellnél jobb a plasztikázott?
Figyelt kérdés
Formára teljesen ilyenek az enyémek, a méretük talán eltérő (B-kosárban férnek el a 160 centis testmagasságomhoz, szóval arányaiban nagyobbak a többi részemhez képest). Nem ez életem legnagyobb problémája, de hazudnék, ha azt mondanám, elégedett vagyok a helyzettel, és az egyre több ilyen témájú kérdés bennem is vágyat érlelt az érdeklődésre. Megvan az okom rágódni rajta?
2013. nov. 22. 17:58
11/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj, én értékelem mind a beavatkozás mellett, mind az ellene szóló véleményeket. Engem sem boldogítana a szilikontasakok bennem létének gondolata, viszont a mostani állapotot sem látom jobbnak, nagy dilemma ez.
Köszönöm mindenkinek!
2013. nov. 22. 18:42
12/15 anonim válasza:
Megint le fognak pontozni, de elmondanám, hogy mellplasztika nem csak implantátum beültetését jelenti. Ha a kérdező a műtét kockázatainak és következményeinek ismeretében is úgy érzi, hogy mellfelvarrást szeretne, akkor miért ne végeztethetné el? Ennyi erővel az esztétikai fogszabályzás is elítélendő, mert akkor meg az a természetes, ha össze-vissza nőnek a fogak...
13/15 anonim válasza:
12. Ebben mondjuk igazad van... <fejet hajtok>
14/15 anonim válasza:
Bármilyen természetes mell jobb, mint egy plasztikázott.
15/15 anonim válasza:
Az egyetlen igazi kérdés, hogy a jelenlegi vagy a plasztikázott melleiddel éreznéd magad jobban. És ne másoktól kérdezd meg hogy mire vágysz! Ha meg akarod csináltatni, csináltasd meg rendesen... jó sebésznél, normális méretűre... és légy vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!