Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kis pszichológia! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis pszichológia! Mit tegyek? Csak komoly válaszokat, tanácsokat várok!

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves barátnőm. Én 23 éves vagyok.(jó tudom ez liliom tiprásnak számít).A lényeg az hogy szeretem őt és ő is szeret engem bár ezt néha elég furcsán mutatja ki.Mivel 8 év köztünk a kor különbség ezért másképp fogjuk fel a világ dolgait. Sokszor csak önfeledten nevetgél a barátnőivel felelősségtudat nélkül. De a kamaszok már csak ilyenek.Általában az ilyen fiatal lányok ha lehülyéznek, sértegetnek, esetleg megütnek(nem pofonról beszélek hanem egy lábra vagy fenékre mért ütésről), akkor az azt jelenti hogy tetszem neki csak ezt így fejezik ki. Tudom egy kicsit furcsán hangzik.Ha pl. a barátnőm belém üt és utána azt mondja hogy "olyan hülye vagy" és közben mosolyog akkor az azt jelenti hogy tetszett amit mondtál. Az utóbbi időben azzal cseszeget hogy szakítsunk. Ezzel nagyon megtud bántani, és mikor már látja hogy minden kötél szakad mivel én ezt komolyan is gondolom akkor oda bújik és azt mondja "csak vicceltem te kis hülye". Olyan színészi tehetséggel adja elő a dolgokat hogy az ember a falra mászik tőle. Tuti hogy nem gondolja komolyan amit mond mert annyira ismerem már. Van hogy közeledni próbálok felé és ő gőgösen, fennhéjázva ellöki a kezemet. Utána 2 perc múlva odabújik.Van hogy beszólogat ok nélkül sokszor elég irritáló módon, de nem reagálok rá semmit mintha meg se hallottam volna. Ilyenkor látni rajta hogy meghökken, nem érti hogy mi van.Mit lehet ez ellen tenni?Valamilyen Pszichológiai ráhatás kellene, mert fizikailag bántani nem akarom. Lehet hogy az édesanyja halála (néhány éve) megviselte. Az apjával is ilyen szemtelen. Pszichológusok írjatok. Előre is köszi.
2010. jan. 14. 22:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

23:13 vegyél vissza, éld ki magad máshol

Üdv egy pszichológusjelölt...

2010. jan. 14. 23:20
 22/27 A kérdező kommentje:
Lehet hogy túl naiv vagyok és nem látom a fától az erdőt?! Lehet hogy nem is illik hozzám csak én szeretném ha így lenne. Rá akarom erőltetni az elvárásaimat egy olyan lányra aki nem megfelelő? Hát lehet hogy így van.
2010. jan. 14. 23:37
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
tudod a "lehet" nem jelent semmit.. ha ezt így megfogalmazod, szerintem már te is érzed nem lehet, hanem így is van..
2010. jan. 14. 23:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Csak arra vigyazz, hogy a nagy bohockodasok kozepette nehogy terhes legyen!

Abszolutn nem valo egy 23 eves fiunak egy 15 eves lany. Egyaltalan nem illetek ossze. O megcsak most jott ki az altalanos sulibol, es egy 23 eves fiu pedig mar az egyetemen lehet vegzos. Szoval nem illetek ossze, ennyi. Ezt te is tudod, erzed. En a helyedben minel elobb ott hagynam, nem vesztegetnem tovabbra az idomet ra. Es megegyszer jol vigyazz, nehogy teherbe essen!!!

2010. jan. 14. 23:45
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez lehet. Ugyanis fel sem foghatom, hogy egy 23 éves pasi mit lát egy 15 éves kislányban (Kivéve a nagyon speciális eseteket, amikor a fiatalabb bőven megelőzi a korát, de lássuk be, ilyen viselkedés esetén ez kizárt. És még a kormegelőző, agyilag érettebbekkel is sok gond lehet). Nem szeretnélek megbántani, vagy ilyesmi, de ilyenkor inkább a szerelembe való szerelembeesés szokott lenni, és az ember belelátja az ideáit valakibe, aki aranyos meg kedves. Másfelől én is hajlok rá, hogy azt higgyem, hogy ez a csaj tényleg szórakozik veled. Ha engem kérdezel, azért játssza a szakítósdit, mert ezáltal jól látja, hogy ő mennyire fontos. Elvégre mindig elszomorodsz miatta, nem? Szerintem félrecsúszott vmi az agyában, esetleg az anyja halála miatt, amiért egyébként tényleg érdemes lenne szakértőhöz mennie. De ne hagyd, hogy ezt rajtad vezesse le! A fent leírtak alapján mintha kicsit függenél tőle érzelmileg. Az pedig sosem vezet jóra. Lehet, hogy fel kellene nőni?

Ezt mondom arra is, hogy 23 évesen állj ki magadért, és egyértelműen közöld vele, hogy ez neked sz@r, másrészt, tényleg nem egy majdnem-gyerekkel kellene járnod..

2010. jan. 14. 23:50
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy fizikailag bántani nem akarod, nagy kő esett le a szívemről:)

Kicsit gyerekes, de mit vártál. Hogy nem kiegyensúlyozottan egy hullámhosszon vibrál, az ezenkívül azért a családi tragédiájának is betudható rendesen. Mondjuk az más kérdés, hogy én nem hiszek az ilyen korai (neki) kapcsolatok életképességében. Idővel magától úgyis megoldódik majd! De azt, hogy nem szeretne, nem érzem ki belőle... ((Néha úgy reagálsz, mintha te lennél a 15)):)

2010. jan. 15. 00:42
 27/27 anonim válasza:

Hallgass a szívedre,ne hagyd hogy mások befolyásoljanak.

A legtöbb ilyen korú lány ezt csinálja amit a barátnőd.

Ez teljesen normális ilyen korban.Van nekem is egy ismerősöm a lány 15 éves a fiú 17 és ők is mindig ilyeneket mondanak egymásnak.Ezt a szakítás dolgot meg nem biztos hogy komolyan mondja ők is szoktak így szórakozni de nagyon szeretik egymást.

2010. márc. 18. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!